Joker Røst

Åpent nå (stenger kl 18:00)

Åpningstider

Torsdag
09:00 - 18:00
Fredag
09:00 - 18:00
Lørdag
10:00 - 15:00
Søndag
Stengt
Mandag
09:00 - 18:00
Tirsdag
09:00 - 18:00
Onsdag
09:00 - 18:00

Tilleggstjenester

PostNord
Post i Butikk
Tipping

Kontakt oss

Gleaveien 8
8064 RØST

Telefon

76096103

Aktuelt

Aktuelt

I tillegg tilbyr vi

TOO GOOD TO GO FORUNDRINGSPOSER

Er du sulten? Med Too Good To Go-appen kan du spise god mat til en god pris samtidig som du utgjør en forskjell. Too Good To Go-appen knytter butikker som har mat til overs med folk som har lyst til å redde mat til nedsatt pris. Dette er mat som er like god å spise, og som legges ut i posene før de går ut på dato. Bestill en forundringspose i dag du også!

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

Joker Røst

Velkommen til Joker Røst! Vi holder idyllisk til nede ved havet med utsikt mot Røst’s berømte fuglefjell. Butikken er på 1560 kvm med koselig kaffekrok, flott gave- og byggtorgavdeling. Vi selger også blomster, blokker til lokal radiobingo og strømkort for kommunen (til fiskere) vederlagsfritt. Vi har varekjøring to ganger i uken, og er behjelpelig med blant annet å poste brev for kunder, lade opp mobiltelefoner m.m. Vi tilbyr også kreditsalg til øyas pensjonister. Hvis det er noe du savner i butikken - gi oss beskjed så ser vi om vi kan skaffe det til neste gang du kommer i butikken. Vi gjør det vi kan for at du skal ha en ryddig og trivelig butikk å komme til. Her var det i utgangspunktet to Joker-butikker som slo seg sammen til en stor butikk, men i desember 2008 ble vi utsatt for en trist hendelse da vår nesten innflytningsklare butikk brant ned. Vi mistet mye historie i den brannen, men 19. februar 2010 var en stor dag for oss da vi kunne starte ny historie. Da åpnet vi vår nye flotte butikk. Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig handel her hos oss!