Joker Robru

Åpningstider

Mandag (2. pinsedag)
Stengt
Tirsdag
08:00 - 20:00
Onsdag
08:00 - 20:00
Torsdag
08:00 - 20:00
Fredag
08:00 - 20:00
Lørdag
09:00 - 18:00
Søndag
09:00 - 17:00

Tilleggstjenester

Tipping

Kontakt oss

Hemsedalsveien 705
3550 GOL

Telefon

32 07 75 05

I tillegg tilbyr vi

Nyhet! Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

Joker Robru

Vi er et landhandleri som har et bredt utvalg av dagligvarer, fra fristende frukt og grønt produkter, ferske brød og bakervarer til et rikt utvalg av lokale spesialiteter som småmat, lefsekling, rømmebrød og spekemat. Skulle det være matvarer vi ikke har, så gjør vi vårt beste for å skaffe det!

Kundene våre er trofaste - noe vi setter pris på - både bygdefolk og hyttegjester, og vi yter god service til alle som kommer innom! Åpent hver dag - hele året!

Send oss gjerne handlelista på e-post eller ring oss - så pakker vi matvarene ferdig til du kommer!

Hjertelig velkommen til oss!