Joker Risteigen

Åpent nå (stenger kl 21:00)

Åpningstider

Mandag (2. pinsedag)
08:00 - 21:00
Tirsdag
07:00 - 22:00
Onsdag
07:00 - 22:00
Torsdag
07:00 - 22:00
Fredag
07:00 - 22:00
Lørdag
08:00 - 21:00
Søndag
08:00 - 21:00

Tilleggstjenester

DHL
PostNord
HeltHjem
Tipping
Posten pakkeboks ute

Kontakt oss

Gamle Drammensvei 57
3612 KONGSBERG

Telefon

477 93 288

Aktuelt

Aktuelt

I tillegg tilbyr vi

TOO GOOD TO GO FORUNDRINGSPOSER

Er du sulten? Med Too Good To Go-appen kan du spise god mat til en god pris samtidig som du utgjør en forskjell. Too Good To Go-appen knytter butikker som har mat til overs med folk som har lyst til å redde mat til nedsatt pris. Dette er mat som er like god å spise, og som legges ut i posene før de går ut på dato. Bestill en forundringspose i dag du også!

Nyhet! Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

Utkjøring av varer

Utkjøring av varer til de som sitter i karantene eller av andre helsemessige årsaker ikke kan gå i butikken ifm Korona-viruset. Vi pakker og kjører varer og leverer på døren for deg som ikke ønsker eller kan handle i butikk selv. Du kan ringe inn til Joker Risteigen for bestilling av varer, eventuelt sende oss en mail. Vi kjører tirsdag og torsdag mellom kl 12:00-14:00, men strekker oss langt hvis det er andre dager dere har behov for varelevering. Tlf. 477 93 288 / e-post: joker.risteigen@joker.no

Joker Risteigen

Hos oss på Joker Risteigen finner du det meste du trenger til din daglige handel. Vi er stolte av å tilby Klausenbrød og butikkstekte brød fra Bakehuset. Du finner alltid nystekt brød hos oss. Vi tilbyr utkjøring av varer til skoler, barnehager og kantiner, og butikken har også PostNord. Velkommen til en hyggelig handel her på Joker Risteigen.