Joker Lesja

Åpningstider

Fredag
09:00 - 18:00
Lørdag
09:00 - 17:00
Søndag
Stengt
Mandag
09:00 - 18:00
Tirsdag
09:00 - 18:00
Onsdag
09:00 - 18:00
Torsdag
09:00 - 18:00

Tilleggstjenester

Post i Butikk
DHL
PostNord

Kontakt oss

Jakup B. Klukstadsveg 44
2665 LESJA

Telefon

61 24 32 48

I tillegg tilbyr vi

TOO GOOD TO GO FORUNDRINGSPOSER

Er du sulten? Med Too Good To Go-appen kan du spise god mat til en god pris samtidig som du utgjør en forskjell. Too Good To Go-appen knytter butikker som har mat til overs med folk som har lyst til å redde mat til nedsatt pris. Dette er mat som er like god å spise, og som legges ut i posene før de går ut på dato. Bestill en forundringspose i dag du også!

Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Hjemkjøring av varer

Hver torsdag kjører vi ut varer, og vi pakker varer for henting hvis det er ønskelig.

Joker Lesja

Velkommen til Joker Lesja! Vi har alt du trenger til din daglige handel og mer til. I butikken hos oss finner du apotekutsalg, gass, parafin, kjøkkenutstyr, leker, strikkegarn og fiskeutstyr. For de fiske- og jaktinteresserte er det uendelig med muligheter i fjellet og Lesjabygda. Fiskekort og småviltkort kan du få kjøpt her hos oss. Området her er også velegnet for fjellvandring og toppturer, med mange merkede stier og flere turisthytter. Ta turen til Tussheim og Tussheimbue med fantastisk utsikt over bygda!