Joker Kyrkjebø

Åpningstider

Lørdag
09:00 - 18:00
Søndag
Stengt
Mandag
08:00 - 20:00
Tirsdag
08:00 - 20:00
Onsdag
08:00 - 20:00
Torsdag
08:00 - 20:00
Fredag
08:00 - 20:00

Tilleggstjenester

Tipping
PostNord

Kontakt oss

Kyrkjebø
6995 KYRKJEBØ

Telefon

57 71 11 30

I tillegg tilbyr vi

TOO GOOD TO GO FORUNDRINGSPOSER

Er du sulten? Med Too Good To Go-appen kan du spise god mat til en god pris samtidig som du utgjør en forskjell. Too Good To Go-appen knytter butikker som har mat til overs med folk som har lyst til å redde mat til nedsatt pris. Dette er mat som er like god å spise, og som legges ut i posene før de går ut på dato. Bestill en forundringspose i dag du også!

Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Joker Kyrkjebø

Vi har et godt utvalg av varer og er det noe du ikke finner i butikken så prøver vi å skaffe det også. Vi tilbyr hjemkjøring av varer til de som ønsker det og i vår hyggelige kaffekrok kan kundene slå seg ned med en kopp kaffe og slå av en prat med andre i bygda. Vi er en arbeidsom gjeng som jobber her og vi gjør alt for at kundene skal få en hyggelig handleopplevelse. Butikken har lange tradisjoner og er en familiebedrift. Velkommen til oss på Joker Kyrkjebø!