Joker Jessheim

Åpent nå (stenger kl 23:00)

Åpningstider

Tirsdag
06:00 - 23:00
Onsdag
06:00 - 23:00
Torsdag
06:00 - 23:00
Fredag
06:00 - 23:00
Lørdag
08:00 - 23:00
Søndag
08:00 - 23:00
Mandag
06:00 - 23:00

Tilleggstjenester

PostNord
HeltHjem
Posten pakkeboks ute

Kontakt oss

ENERGIVEGEN 16
2069 JESSHEIM

Telefon

47451012

I tillegg tilbyr vi

TOO GOOD TO GO FORUNDRINGSPOSER

Er du sulten? Med Too Good To Go-appen kan du spise god mat til en god pris samtidig som du utgjør en forskjell. Too Good To Go-appen knytter butikker som har mat til overs med folk som har lyst til å redde mat til nedsatt pris. Dette er mat som er like god å spise, og som legges ut i posene før de går ut på dato. Bestill en forundringspose i dag du også!

Helt hjem - enkel pakkelevering

helthjem er Norges fremste på levering til postkasse og dørmatte. Så enkelt kan det gjøres; 1. Gå inn på helthjem.no - etter betaling får du en kode som du skriver tydelig på pakken. Du trenger ikke skrive mottakers navn eller adresse. 2. Legg pakken ut innen kl. 23. Du får en e-post med beskjed om du skal legge pakken på dørmatten eller i postkassen din. 3. helthjem henter pakken hjemme hos deg i løpet av natten, og sender til mottaker.

Throw no more - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Joker Jessheim

Vi har alt du trenger til din daglige handel og et stort utvalg av brød og bakervarer, frukt og grønt og en egen salatbar. Vi tilbyr både varme og kalde lunsj- og middagsløsninger og har egen kaffebar. Vi tilbyr varelevering etter avtale, eller om du ønsker å opprette kundekonto, om du er bedrifts- eller privatkunde. Pakkeutlevering via MyPack. Vi som jobber på Joker Jessheim er en blid gjeng som ønsker at våre kunder skal få den beste servicen og kundeopplevelsen hos oss!