Joker Hinderåvåg

Åpningstider

Lørdag (Lør før Palmesøndag)
09:00 - 16:00
Søndag (Palmesøndag)
Stengt
Mandag (Man i Påskeuka)
08:00 - 18:00
Tirsdag (Tir i Påskeuka)
08:00 - 18:00
Onsdag (Ons i Påskeuka)
08:00 - 18:00
Torsdag (Skjærtorsdag)
Stengt
Fredag (Langfredag)
Stengt

Spesielle åpningstider

08. apr. Påskeaften
09:00 - 16:00
09. apr. 1. påskedag
Stengt
10. apr. 2. påskedag
Stengt

Tilleggstjenester

Post i Butikk
HeltHjem

Kontakt oss

Hinderåvåg
5560 NEDSTRAND

Telefon

52 77 81 90

I tillegg tilbyr vi

Nyhet! Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

Joker nettbutikk

Vi gjør det enklere for deg! Handle varene dine i nettbutikken og hent de ferdig pakket i butikken. Du opparbeider deg Trumf bonus og får de samme gode tilbudene som i butikken.

Bli bedriftskunde - som en registrert bedriftskunde hos nettbutikken vil du få en enklere og raskere tilgang til innkjøp av dagligvarer til din bedrift. Les mer om å bli bedriftskunde på vår nettside joker.no

Joker Hinderåvåg

Velkommen til Joker Hinderåvåg! Vi har et godt utvalg dagligvarer og er det noe du savner, gjør vi vårt beste for å skaffe det. I tillegg selger vi olje, bensin og diesel. Helge Morten som driver butikken er fjerde generasjons kjøpmann. Hver uke har vi utkjøring av varer til kundene våre. Nyhet! Vi har også egen nettbutikk hvor du kan bestille varer! Velkommen skal du være!