Joker Helgøysund

Åpningstider

Tirsdag
09:00 - 19:00
Onsdag
09:00 - 19:00
Torsdag
09:00 - 19:00
Fredag
09:00 - 20:00
Lørdag
09:00 - 17:00
Søndag
12:00 - 16:00
Mandag
09:00 - 19:00

Tilleggstjenester

Post i Butikk
PostNord

Kontakt oss

Helgøysundvegen 40
4170 SJERNARØY

Telefon

51 71 03 74

I tillegg tilbyr vi

TOO GOOD TO GO FORUNDRINGSPOSER

Er du sulten? Med Too Good To Go-appen kan du spise god mat til en god pris samtidig som du utgjør en forskjell. Too Good To Go-appen knytter butikker som har mat til overs med folk som har lyst til å redde mat til nedsatt pris. Dette er mat som er like god å spise, og som legges ut i posene før de går ut på dato. Bestill en forundringspose i dag du også!

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

PostNord pakkeutlevering

Vi tilbyr ikke bare Post i butikk, men også pakkeutlevering fra PostNord.

Bistro og fantastisk marina rett ved butikken

Driverne av Joker Helgøysund driver ikke bare butikk, de har også en nydelig marina med plass til 80 båter og flott restaurant. Restauranten kan også leies hvis du trenger et selskapslokale.

Joker Helgøysund

Vi er en typisk turistbutikk som holder til nede ved sjøen i Finnøy kommune. I butikken finner du et rikt utvalg av fersk mat, drikke, fiskeutstyr, jernvare og aviser/ukeblader. Vi har alt du trenger til båten - og til deg selv. Vi tilbyr varebestilling på e-post og hjemkjøring. Joker Helgøysund har en stor marina med båtplasser og gratis parkeringsplass. Marinaen har plass til 70 båter. Det er strømuttak og muligheter for å fylle vann, diesel, bensin og gass. Det er også mulighet for å kunne logge seg på trådløst nett. Ved siden av butikken er det kiosk/restaurant med skjenkeløyve. Her kan både små og store få dekket sine behov. Ved siden av marinaen er det en stor lekeplass. I 2004 ble det bygget nytt toalett/dusj anlegg. Her kan du få vasket /tørket dine klær. I sommerhalvåret arrangerer vi dans med matservering og orkester og pubkvelder flere ganger. Vi arrangerer også en fiskefestival for barn. Her har det vært butikk siden ca 1920. Oddfrid Nygaard Nedrebø er tredje generasjons kjøpmann som tok over i 2008 etter sine foreldre Olaug og Daniel. Velkommen til oss på Joker Helgøysund – en naturlig møteplass for både turister og fastboende!