Joker Hedalen

Åpent nå (stenger kl 18:00)

Tilleggstjenester

Post i butikk

Våre åpningstider

Hverdager 08:00 - 18:00
Fredag 08:00 - 20:00
Lørdag 08:00 - 16:00
Søndag Stengt

Telefon

61349503

Adresse

Hedalsveien 2036
3528 HEDALEN

Aktuelt

Aktuelt

I tillegg tilbyr vi

Nyhet! Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Ladestasjon

Hurtigladere for elbiler.

Tipping og Rikstoto

Vi har tippekasse og du kan også få spilt Rikstoto.

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

Joker Hedalen

Her finner du et godt utvalg i dagligvarer, leker, fiskeutstyr m.m. Ønsker du å bestille varer, kan vi pakke ferdig til du kommer. Vi har eget medisinutsalg av reseptfrie medikamenter Fiskekort selges også her. Butikken i «Dokka» startet i 1923. Her har det vært drevet dagligvarehandel sammenhengende i nesten 100 år. Dermed er mye historie og mange hendelser knyttet til stedet. I butikken handler det minst like mye om mennesker og miljø, som om varer og handel. Her på Joker Hedalen blir du møtt av en serviceinnstilt betjening som alltid gjør sitt beste for at du skal bli fornøyd. Mellom alle praktiske gjøremål er butikken også et naturlig sosialt møtested. Her er det nærmest garantert at det dukker opp sambygdinger og gamle kjente. Siste nytt utveksles, tips og råd gis, og mang en avtale gjøres. Praten går jovialt mellom butikkhyllene og foran kassa, og fortsetter gjerne på plassen utenfor butikken. Det mangler ikke på smil og god stemning. Det er god plass til nye og gamle kunder. Velkommen til oss på Joker Hedalen!