Joker Fyresdal

Åpningstider

Fredag
08:00 - 20:00
Lørdag
09:00 - 18:00
Søndag
Stengt
Mandag
08:00 - 20:00
Tirsdag
08:00 - 20:00
Onsdag
08:00 - 20:00
Torsdag
08:00 - 20:00

Kontakt oss

Molandsmoen 6
3870 FYRESDAL

Telefon

35 04 11 90

I tillegg tilbyr vi

TOO GOOD TO GO FORUNDRINGSPOSER

Er du sulten? Med Too Good To Go-appen kan du spise god mat til en god pris samtidig som du utgjør en forskjell. Too Good To Go-appen knytter butikker som har mat til overs med folk som har lyst til å redde mat til nedsatt pris. Dette er mat som er like god å spise, og som legges ut i posene før de går ut på dato. Bestill en forundringspose i dag du også!

Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

Joker Fyresdal

Velkommen Joker Fyresdal! I tillegg til et godt utvalg av dagligvarer selger vi også reseptfrie apotekvarer, blomster, kraftfôr, fiskeutstyr, støvler og ammunisjon. Vi har salatbar, smurte bagetter, snitter og fruktfat på bestilling. Vårt motto er «god service går aldri ut på dato», noe vi praktiserer hver dag på jobb. Ta en pust i bakken i vår koselige kaffekrok! Vi engasjerer oss lokalt og har mange aktiviteter sommers- og vinterstid. Vi holder til i Fyresdal kommune, ei lita naturpærle i Vest-Telemark. Tordis og Sigurd Kile startet sin første kolonial i 1958 og i 2008 satset de på nytt forretningsbygg på Molandsmoen, noe som er ganske sprekt gjort siden de begge er godt over pensjonistalder.