Joker Folkestad

Åpent nå (stenger kl 22:00)

Åpningstider

Lørdag
09:00 - 22:00
Søndag
Stengt
Mandag
08:00 - 22:00
Tirsdag
08:00 - 22:00
Onsdag
08:00 - 22:00
Torsdag
08:00 - 22:00
Fredag
08:00 - 22:00

Tilleggstjenester

Posten pakkeboks ute
DHL
HeltHjem
PostNord

Kontakt oss

Vestlia 1
1592 VÅLER I ØSTFOLD

Telefon

45976101

I tillegg tilbyr vi

TOO GOOD TO GO FORUNDRINGSPOSER

Er du sulten? Med Too Good To Go-appen kan du spise god mat til en god pris samtidig som du utgjør en forskjell. Too Good To Go-appen knytter butikker som har mat til overs med folk som har lyst til å redde mat til nedsatt pris. Dette er mat som er like god å spise, og som legges ut i posene før de går ut på dato. Bestill en forundringspose i dag du også!

Throw no more - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å redde miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

HeltHjem - Pakkeutlevering

Vi har pakkeutlevering for Helthjem.

Med Helthjem kan du sende pakker hjemmefra og velge oss som et utleveingssted.

DHL Express

Når du sender med DHL Express, sender du med eksperter innen internasjonal frakt og budtjeneste! Med vårt brede utvalg av ekspresspakke- og pakketjenester, samt behovstilpassede forsendelses- og sporingsløsninger - DHL Express leverer!

PostNord - Pakkeutlevering

Pakkeutlevering

Husk gyldig ID når du henter pakke For å sikre at pakkene leveres til sine rettmessige eiere, trenger vi å se legitimasjon når du kommer for å hente pakken din i en av våre butikker. Husk derfor å ta med gyldig ID sammen med hentekoden.

Too Good To Go - Forundringsposer til kun 39,90!

REDD GOD MAT - TIL EN HYGGELIG PRIS!

Vi drømmer om en verden uten matsvinn, og jobber hver dag for at drømmen skal gå i oppfyllelse. Appen vår er den mest direkte måten du kan bidra – last ned appen og kom i gang med å redde mat hos lokale butikker. La deg overraske for en rimelig pris mens du samtidig gjør kloden en tjeneste. Kom i gang i dag!

Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Joker Folkestad

Velkommen til Joker Folkestad! Hos oss finner du det meste du trenger til din daglige handel og er det noe du savner, gjør vi vårt beste for å skaffe det. Vi tror på god, gammeldags service og her treffer du kjøpmannen likeså gjerne i blant hyllene med varer som bak kassen. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en hyggelig handel hos oss.