Joker Flekke

Åpent nå (stenger kl 20:00)

Åpningstider

Mandag
08:00 - 20:00
Tirsdag
08:00 - 20:00
Onsdag
08:00 - 20:00
Torsdag
08:00 - 20:00
Fredag
08:00 - 20:00
Lørdag
09:00 - 18:00
Søndag
Stengt

Tilleggstjenester

Tipping
Post i Butikk

Kontakt oss

Hauglandsvegen 1
6968 FLEKKE

Telefon

91999126

I tillegg tilbyr vi

Too Good To Go - Forundringsposer til kun 39,00!

Too Good To Go-appen knytter butikker som har mat til overs med folk som har lyst til å redde mat til nedsatt pris. Dette er mat som er like god å spise, og som legges ut i posene før de går ut på dato. Bestill en forundringspose til kun 39,- du også.

Nyhet! Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

Joker Flekke

Velkommen til Joker Flekke. Vi held til i Fjaler kommune, 8 km. sør for kommunesenteret Dale. I tillegg til eit godt utval av daglegvarer, tilbyr vi blant annet drivstoff og sal av fiskekort. Treng du overnatting, kan vi også tilby ei lita leilighet med kjøkken, bad, toalett og TV (1 - 4 pers. inkl. sengetøy og handkler). Er du kaffitørst, så er vår sjølvbetjente kafe samlingsplassen i bygda. Her møtest liten og stor, gammal og ung for ein hyggjeleg prat og litt å bite i. Om du ellers lurer på noko, ring oss, og vi hjelper deg så godt vi kan.