Joker Finsland

Tilleggstjenester

Post i butikk

Våre åpningstider

Hverdager 08:00 - 20:00
Lørdag 08:00 - 19:00
Søndag Stengt

Telefon

38180033

Adresse

Songdalsveien 736
4646 FINSLAND

I tillegg tilbyr vi

Om Joker Finsland

Dette er en film som viser en smakebit fra vår hverdag og de menneskene som gjør at Finsland er et levende nærmiljø i utvikling.

Nyhet! Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

Joker Finsland

Velkommen til oss på Joker Finsland! Vi holder til øverst i Sogndalen kommune. Hos oss får du alt du trenger til din daglige handel – og mye mer. Vi selger varm-mat og tilbyr catering. I butikken kan du hente ut reseptbelagte medisiner, og du finner også kjøkkenartikler, leketøy og sysaker i vårt sortiment. Dette er en familiebedrift som har blitt drevet av familien Finsådal i mange år. Nå er det Vidar Finsådal som driver butikken, men med hjelp av hele familien. Etter å ha drevet butikk og forretninger i servicebransjen i 50 år fikk Vidars mor, Aashild Kathrine Finsådal, Kongens fortjenstemedalje i 2008. Vi tar i mot varebestilling og har vareutkjøring. Vi ønsker å bidra til å utvikle Finsland videre og skape lokal aktivitet. Ta gjerne turen innom for en hyggelig handel.

Se gjerne filmen vår som er lagt ut. Det er en smakebit fra vår hverdag og menneskene som gjør at Finsland er et levende nærmiljø i utvikling.