Joker Etnedal

Åpent nå (stenger kl 19:00)

Tilleggstjenester

Tipping

Våre åpningstider

Hverdager 09:00 - 19:00
Fredag 09:00 - 20:00
Lørdag 09:00 - 18:00
Søndag Stengt

Telefon

61120124

Adresse

Etnedalsvegen 1720
2890 ETNEDAL

I tillegg tilbyr vi

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

Nyhet! Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Ved

Levert av Valdres vedsenter.

Parafin

Parafin levert av Midtsveen tank-transport.

Propan fra Linde

Kompositt, 5 og 10 kg. Stål, 5 og 11 kg. Industristålflaske med ventil, 11 kg.

Drivstoff fra Max Bensin

Bensin og diesel.

KIB

Innskudd og uttak av kontanter.

DHL

Henting og sending av pakker.

Joker nettbutikk

Vi gjør det enklere for deg! Handle varene dine i nettbutikken og få de levert hjem, eller hent de ferdig pakket i butikken. Du opparbeider deg Trumf bonus og får de samme gode tilbudene som i butikken.

Bli bedriftskunde - som en registrert bedriftskunde hos nettbutikken vil du få en enklere og raskere tilgang til innkjøp av dagligvarer til din bedrift. Les mer om å bli bedriftskunde på vår nettside joker.no

Joker Etnedal

Velkommen til oss på Joker Etnedal! Hos oss finner du det meste du trenger til din daglige handel, og vi har også Norsk Tipping og Rikstoto. Er det noe du savner, gjør vi vårt beste for å skaffe det. Velkommen til oss!