Joker Engenes

Åpent nå (stenger kl 15:00)

Åpningstider

Lørdag (Pinseaften)
09:00 - 15:00
Søndag (1. pinsedag)
Stengt
Mandag (2. pinsedag)
Stengt
Tirsdag
09:00 - 20:00
Onsdag
09:00 - 20:00
Torsdag
09:00 - 20:00
Fredag
09:00 - 20:00

Tilleggstjenester

Tipping
Post i Butikk
PostNord

Kontakt oss

Hamnenesveien 25
9068 NORD-LENANGEN

Telefon

77 71 32 02

I tillegg tilbyr vi

TOO GOOD TO GO FORUNDRINGSPOSER

Er du sulten? Med Too Good To Go-appen kan du spise god mat til en god pris samtidig som du utgjør en forskjell. Too Good To Go-appen knytter butikker som har mat til overs med folk som har lyst til å redde mat til nedsatt pris. Dette er mat som er like god å spise, og som legges ut i posene før de går ut på dato. Bestill en forundringspose i dag du også!

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på redde miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

Joker Engenes

Velkommen til Joker Engenes! Vi holder til i Nord-Lenangen, ytterst i Lyngen kommune. I tillegg til dagligvarer har vi medisinutsalg og utlevering av pakker for Tollpost (MyPack). Bensin og diesel kan du fylle hele døgnet med bankkort. Hver tirsdag og fredag kjører vi ut varer til de som ønsker det. Vi må ha varebestillingene inne senest kl. 14.00 samme dag, enten på telefon eller e-post. Vi er 5-6 ansatte som står på, for at du skal finne det daglige du trenger i butikken. Butikken har vært drevet av samme familie siden 1909. Vi har et rom med sitteplasser til ca 20 stk hvor du kan lese aviser, se på tv eller treffe folk. Lørdag får du i tillegg kaffe til praten. Det samme rommet benyttes også til møter for frivillige lag og foreninger, nå vederlagsfritt. Før jul kan vi ha flere arrangementer, men lille julaften er det en urokkelig tradisjon da alle som vil møtes til førjulsfrokost. I romjula selger vi fyrverkeri.