Joker Eiksmarka

Åpent nå (stenger kl 22:00)

Tilleggstjenester

Post i butikk
Tipping

Våre åpningstider

Hverdager 08:00 - 22:00
Lørdag 08:00 - 22:00
Søndag 08:00 - 22:00
Søndagsåpent

Telefon

67424260

Adresse

Eiksveien 57 B
1359 EIKSMARKA

Aktuelt

Aktuelt

I tillegg tilbyr vi

Nyhet! Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

Hjemlevering av varer

Hjemlevering av varer. Ring oss på tlf. 67 42 42 60 eller 991 257 57 før kl 12.00, og vi leverer varer til deg samme dag.

Gjelder mandag til fredag. Betaling med kort eller VIPPS.

Sitter du i karantene si fra til oss, og vi setter varene utenfor døren din. Vi ringer deg når vi er hos deg med leveringen. Betaling tar vi med VIPPS.

Vi leverer varer i vårt lokal område. Ring oss hvis du er utenfor vårt lokal område, så må vi se hva vi har tid til.

Joker Eiksmarka

Velkommen til Joker Eiksmarka! Hos oss finner du det meste du trenger til din daglige handel og er det noe du savner, gjør vi vårt beste for å skaffe det.

Vi har også Post i butikk,Helt-Hjem, DHL, Tipping og Ruter-billetter, og vi tilbyr varelevering mandag til fredag