Joker Dalen

Åpningstider

Søndag
Stengt
Mandag
08:00 - 20:00
Tirsdag
08:00 - 20:00
Onsdag
08:00 - 20:00
Torsdag
08:00 - 20:00
Fredag
08:00 - 20:00
Lørdag
08:00 - 20:00

Tilleggstjenester

HeltHjem
DHL

Kontakt oss

Hotellvegen 13
3880 DALEN

Telefon

35077128

I tillegg tilbyr vi

Catering

Vi tar i mot bestilling på påsmurt, bakst og varmmat :)

Blomster

Ute og inne blomster etter sesong :)

Ferske reker

Vi tilbyr ferske reker fra Langesund annenhver helg (partallsuker) - Vi kan også skaffe annen type sjømat på bestilling :)

Kontanttjenester i butikk

Hos oss kan du sette inn og ta ut kontanter. Du trenger kun et bankkort.

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av at holdbarhetsdato nærmer seg. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

Nyhet! Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Joker Dalen

Velkommen til oss på Joker Dalen! Hos oss finner du det meste du trenger til din daglige handel. Er det noe du savner, gjør vi vårt beste for å skaffe det. Vi har også gratis kaffe og nystekt bakst :) Vi tror på god, gammeldags service og her treffer du kjøpmannen likeså gjerne i blant hyllene med varer som bak kassen. Vi ser frem til å ønske deg Velkommen til en hyggelig handel hos oss:)