Joker Dalen

Åpningstider

Torsdag
08:00 - 20:00
Fredag
08:00 - 20:00
Lørdag
08:00 - 20:00
Søndag
08:00 - 20:00
Mandag
08:00 - 20:00
Tirsdag
08:00 - 20:00
Onsdag
08:00 - 20:00

Tilleggstjenester

PostNord
HeltHjem
DHL

Kontakt oss

Hotellvegen 13
3880 DALEN

Telefon

35077128

I tillegg tilbyr vi

TOO GOOD TO GO FORUNDRINGSPOSER

Er du sulten? Med Too Good To Go-appen kan du spise god mat til en god pris samtidig som du utgjør en forskjell. Too Good To Go-appen knytter butikker som har mat til overs med folk som har lyst til å redde mat til nedsatt pris. Dette er mat som er like god å spise, og som legges ut i posene før de går ut på dato. Bestill en forundringspose i dag du også!

Utkjøring av varer

Me tilbyr utkjøring av varer, bestill via mail eller telefon og me kjører heim til deg mot eit lite tillegg :) Ta kontakt ved meir info på joker.dalen@joker.no eller på 47647514

Catering

Vi tar i mot bestilling på påsmurt, bakst og varmmat :)

Blomster

Ute og inne blomster etter sesong :)

Ferske reker

Vi tilbyr ferske reker fra Langesund annenhver helg (partallsuker) - Vi kan også skaffe annen type sjømat på bestilling :)

Kontanttjenester i butikk

Hos oss kan du sette inn og ta ut kontanter. Du trenger kun et bankkort.

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av at holdbarhetsdato nærmer seg. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Joker Dalen

Velkommen til oss på Joker Dalen! Hos oss finner du det meste du trenger til din daglige handel. Er det noe du savner, gjør vi vårt beste for å skaffe det. Vi har også gratis kaffe og nystekt bakst :) Vi tror på god, gammeldags service og her treffer du kjøpmannen likeså gjerne i blant hyllene med varer som bak kassen. Vi ser frem til å ønske deg Velkommen til en hyggelig handel hos oss:)