Joker Brevik

Åpent nå (stenger kl 22:00)

Åpningstider

Lørdag
08:00 - 22:00
Søndag
Stengt
Mandag
08:00 - 22:00
Tirsdag
08:00 - 22:00
Onsdag
08:00 - 22:00
Torsdag
08:00 - 22:00
Fredag
08:00 - 22:00

Tilleggstjenester

PostNord
Post i Butikk
HeltHjem

Kontakt oss

Storgata 15
3950 BREVIK

Telefon

35 57 02 01

I tillegg tilbyr vi

TOO GOOD TO GO FORUNDRINGSPOSER

Er du sulten? Med Too Good To Go-appen kan du spise god mat til en god pris samtidig som du utgjør en forskjell. Too Good To Go-appen knytter butikker som har mat til overs med folk som har lyst til å redde mat til nedsatt pris. Dette er mat som er like god å spise, og som legges ut i posene før de går ut på dato. Bestill en forundringspose i dag du også!

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Joker Brevik

Velkommen til Joker Brevik! Vi ligger fint til i Storgata 15, i Brevik, på andre siden av båthavna, hvor vi har reservert to båtplasser for våre kunder som kommer sjøveien. I butikkens lokaler finner du ikke alt, men alt du trenger. Vi har en rikholdig varmdisk hvor du finner alt fra varme karbonadekaker og pizzabaguetter til pølsestappe. Vi har også salatbar og lokale varer som skalldyr fra Langesund, honning fra Drangedal, pølser fra Brubakken i Kragerø og Bamblebrød fra Bakeribua på Rugtvedt. Av andre tjenester har vi Norsk Tipping og Rikstoto. Butikken eies av Elin B. Krogsgård og Bård Kristiansen, men det er Karoline Krogsgård Meen som er daglig leder. Hun assisteres av Elins svigerdatter, Cecilie Wissestad. Alle vi ønsker deg velkommen til Joker Brevik!