Joker Barcode

Våre åpningstider

Hverdager Døgnåpen
Lørdag Døgnåpen
Søndag Døgnåpen
Søndagsåpent

Telefon

91849329

Adresse

Dronning Eufemias gate 6B
0191 OSLO

Aktuelt

Aktuelt

I tillegg tilbyr vi

VIPPS

betale med vipps i butikken.

Vi leverer varer via Wolt

Sulten? Ikke bekymre deg! I samarbeid med Wolt leverer vi et utvalg varer innen 35 minutter fra du har bestilt. Og prisene er de samme som du finner i butikken.

FACEBOOK

BESØK VÅRE FACEBOOK OG INSTAGRAM SIDER

@JOKERBARCODE @JOKERBARCODE

Nyhet! Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

DHL EXPRESS

DHL Express er stolt samarbeidspartner med Joker.

Too good to go

Hva er matsvinn? Når god og spiselig mat havner i søpla så blir det til matsvinn. Det er ikke bare maten som havner i søpla, men også alle ressursene som ligger bak det å produsere, foredle, frakte og oppbevare maten. Matsvinn er et stort miljøproblem som vi alle kan gjøre noe med. Vi i Too Good To Go jobber med å bevisstgjøre og tilrettelegge for at både privatpersoner og næring kan bidra i kampen mot matsvinn.

Prøv Handlehjelpen her

Prøv handlehjelpen her 👉 Nå gjør vi det enklere for både deg som trenger hjelp til å handle og for deg som er en god nabo og hjelper til! Prøv handlehjelpen i dag 📝👉🛒

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Er du noen gang usikker på om en datovare enda kan spises?🤷🏽‍♂️ En av hovedårsakene til matsvinn blant forbrukere er nemlig at utgått mat, som enda kan spises, blir kastet. For å unngå unødvendig sløsing av mat som du selv har betalt for, bør du alltid se, lukte og smake på maten! Man kan også bidra til å redusere matsvinnet utenfor hjemmet, ved å kjøpe datovarene på butikken og samtidig gjøre et kupp! Dette ønsker vi å gjøre så enkelt som mulig med Throw No More♻️

Kontanttjenester i Butikk

Med Kontanttjenester i butikk, kan du enkelt ta ut og sette inn penger hos oss på Joker Barcode og rundt omkring i hele Norge. Perfekt som for deg som trenger kontakter, eller vil gjøre kontantene dine digitale.

Easypick

En rask, enkel og sikker tjeneste for deling av nøkler.

Joker Barcode

Velkommen til Joker Barcode! I vår døgnåpne butikk finner du alt det du trenger til din daglige handel. Vi har et stort utvalg av frisk frukt og grønnsaker, og ferske brød og bakevarer. Vi ser frem til å gi deg en god handleopplevelse. Velkommen til oss!