Joker Barcode

Åpningstider

Mandag
Døgnåpent
Tirsdag
Døgnåpent
Onsdag
Døgnåpent
Torsdag
Døgnåpent
Fredag
Døgnåpent
Lørdag
Døgnåpent
Søndag
Døgnåpent

Kontakt oss

Dronning Eufemias gate 6B
0191 OSLO

Telefon

91849329

Aktuelt

Aktuelt

I tillegg tilbyr vi

Instagram

Følge oss på instagram

Helthjem

Send pakker fra hjem til hjem!

Vi henter og leverer hjemme - også i helgene.

Send pakke nå

Too Good To Go - Forundringsposer til kun 39,00!

Too Good To Go-appen knytter butikker som har mat til overs med folk som har lyst til å redde mat til nedsatt pris. Dette er mat som er like god å spise, og som legges ut i posene før de går ut på dato. Bestill en forundringspose til kun 39,- du også.

Ruter billetter

Her kan du kjøpe ruter billetter.

Kredittkortløsninger

Alle firmakunder kan handle hos Joker med eget kundekort. Joker Bedriftskort leveres av NorgesGruppen Finans AS.

Dette er et produkt for bedriftskunder; både private og offentlige virksomheter.

Fordeler ved kortløsningen

Originale kvitteringer kommer som vedlegg til faktura for enklere bokføring Rapport med mva-sammendrag Månedlig faktura som gir inntil 45 dager (56 dager for offentlige virksomheter) rentefri betalingsutsettelse Kortet kan også brukes i vår nettbutikk Nettløsning med løpende oppdatering av alle kjøp som blir belastet kortet og kopi av de siste 15 fakturaene

VIPPS

betale med vipps i butikken.

Vi leverer varer via Wolt

Sulten? Ikke bekymre deg! I samarbeid med Wolt leverer vi et utvalg varer innen 35 minutter fra du har bestilt. Og prisene er de samme som du finner i butikken.

Facebook

BESØK VÅRE FACEBOOK OG INSTAGRAM SIDER

@JOKERBARCODE @JOKERBARCODE

Nyhet! Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

DHL EXPRESS

DHL Express er stolt samarbeidspartner med Joker.

Prøv Handlehjelpen her

Prøv handlehjelpen her 👉 Nå gjør vi det enklere for både deg som trenger hjelp til å handle og for deg som er en god nabo og hjelper til! Prøv handlehjelpen i dag 📝👉🛒

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Er du noen gang usikker på om en datovare enda kan spises?🤷🏽‍♂️ En av hovedårsakene til matsvinn blant forbrukere er nemlig at utgått mat, som enda kan spises, blir kastet. For å unngå unødvendig sløsing av mat som du selv har betalt for, bør du alltid se, lukte og smake på maten! Man kan også bidra til å redusere matsvinnet utenfor hjemmet, ved å kjøpe datovarene på butikken og samtidig gjøre et kupp! Dette ønsker vi å gjøre så enkelt som mulig med Throw No More♻️

Kontanttjenester i Butikk

Med Kontanttjenester i butikk, kan du enkelt ta ut og sette inn penger hos oss på Joker Barcode og rundt omkring i hele Norge. Perfekt som for deg som trenger kontakter, eller vil gjøre kontantene dine digitale.

Easypick

En rask, enkel og sikker tjeneste for deling av nøkler.

Joker Barcode

Velkommen til Joker Barcode! I vår døgnåpne butikk finner du alt det du trenger til din daglige handel. Vi har et stort utvalg av frisk frukt og grønnsaker, og ferske brød og bakevarer. Vi ser frem til å gi deg en god handleopplevelse. Velkommen til oss!