Joker Austein

Åpningstider

Torsdag
09:00 - 19:00
Fredag
09:00 - 19:00
Lørdag
09:00 - 19:00
Søndag
Stengt
Mandag
09:00 - 19:00
Tirsdag
09:00 - 19:00
Onsdag
09:00 - 19:00

Tilleggstjenester

Tipping

Kontakt oss

Brensholmvegen 169
9118 BRENSHOLMEN

Telefon

77 64 05 20

I tillegg tilbyr vi

TOO GOOD TO GO FORUNDRINGSPOSER

Er du sulten? Med Too Good To Go-appen kan du spise god mat til en god pris samtidig som du utgjør en forskjell. Too Good To Go-appen knytter butikker som har mat til overs med folk som har lyst til å redde mat til nedsatt pris. Dette er mat som er like god å spise, og som legges ut i posene før de går ut på dato. Bestill en forundringspose i dag du også!

Throw No more - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å redde miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

Joker Austein

Velkommen til Joker Austein! Butikken vår ligger sør på Kvaløya, helt ute i havgapet. Her ute på yttersia tilbyr vi foruten dagligvarer medsinutsalg, drivstoff, oljeprodukter, gass, fiskeutstyr, strikkegarn. Vi har også ferskt bakverk hele dagen og godt utvalg i frukt og grønt. Og vi har butikkstekt pizza, ferdig på 10 minutter! Hver fredag bringer vi varer. Til fiskebåter, arrangement o.l. kjører vi etter behov. Vi kan tilby lokale delikatesser fra bygdas fiskebruk, Ivan Lorentzen Fiskeforretning og flere lokale delikatesser. Idrettslageret vårt heter Skarven og har mange fotballag. Vi har sponset med draktsett de siste årene. Butikken har vært i drift siden Turid og Hermon Mortensen startet i 1976. I 1987 åpnet butikken i lokalene som vi i dag holder til i. I 2004 overtok sønnen Jan-Tore Mortensen og kona Sandra Elise Tjosaas drifta. Vi investerer kontinuerlig i butikken for å kunne møte kundenes ønsker og behov. Joker Austein ligger i et ferieparadis. Sandstrender og storslått natur gjør området svært populært både sommer som vinter. Fra mai - august går det ferge mellom Brensholmen og Botnhamn på Senja. Stikk innom da vel! Kanskje vi har en konkurranse på gang... eller bare serverer nystekte vafler. Sandra Elise og "damene" ønsker deg velkommen til en hyggelig handel her hos oss!