Joker Årølia

Åpent nå (stenger kl 22:00)

Våre åpningstider

Hverdager 07:00 - 22:00
Lørdag 09:00 - 20:00
Søndag 09:00 - 20:00
Søndagsåpent

Telefon

71252500

Adresse

Årømyran 31E
6421 MOLDE

I tillegg tilbyr vi

Takeaway Pizza

Bestill pizza! Ring oss på 71252500 og hent rykende varm pizza et kvarter senere. Pizzaen er 40 cm i diameter og rekker til to personer.

Velg mellom: Biff & Bacon Skinke Taco Pepperoni

Pris: kr 179,-

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel, og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør en gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

Nyhet! Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagsbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Joker Årølia

Velkommen til den gode naboen! Hos oss finner du alt det du trenger til din daglige handel. Vi har et stort utvalg av frisk frukt og grønnsaker, og ferske brød og bakevarer. Vi ser frem til å gi deg en god handleopplevelse!