Joker Åram

Åpningstider

Tirsdag
09:00 - 18:00
Onsdag
09:00 - 18:00
Torsdag
09:00 - 18:00
Fredag
09:00 - 18:00
Lørdag
09:00 - 18:00
Søndag
Stengt
Mandag
09:00 - 18:00

Tilleggstjenester

PostNord
Post i Butikk

Kontakt oss

Hakallestrand
6149 ÅRAM

Telefon

70026006

I tillegg tilbyr vi

TOO GOOD TO GO FORUNDRINGSPOSER

Er du sulten? Med Too Good To Go-appen kan du spise god mat til en god pris samtidig som du utgjør en forskjell. Too Good To Go-appen knytter butikker som har mat til overs med folk som har lyst til å redde mat til nedsatt pris. Dette er mat som er like god å spise, og som legges ut i posene før de går ut på dato. Bestill en forundringspose i dag du også!

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å redde miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller AppStore.

Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Joker Åram

Velkommen til oss på Joker Åram ved Stadt! Vi er så nær opp til en god gammeldags landhandel som det går an å komme. I tillegg til et godt utvalg dagligvarer har vi også bensin, medisinutsalg og diverse gaveartikler. Vi tilbyr også lokale produkter som pålegg, pølse og annen kjøttmat fra Sørdal kjøtt, samt lokale grønnsaker fra Helgøy gartneri.

Skulle det være noe spesielt, så skal du ikke se bort fra at Inger og Oddvin åpner butikken likevel. Rundt høytider utvider vi gjerne åpningstidene, og skulle det haste med medisiner eller være nødvendig å hente en pakke sent på kvelden, ja, så er ikke det noe problem. Som Inger sier; «vi har jo nøkkel». Hos oss kan du også bestille varer om du for eksempel kommer sent fram til hytta. Bestillingen kan sendes på mail hit: joker.aram@ngbutikk.net.

Det er viktig for oss at kundene trives. Derfor har vi fått på plass en liten kaffekrok der du kan slå deg ned med en kopp kaffe og en trivelig prat. Joker Åram er en familiedrevet butikk, så Inger og Oddvin Kragset treffer du omtrent hver eneste dag, hvis det ikke er et av barna som er inne og avlaster eller hjelper til. Sammen har ekteparet drevet butikken i over 25 år, en butikk som har vært i drift siden 1905. Bygda et populært turistmål om sommeren når rorbuene fylles opp av tilreisende. Vi har også en sykkelsti som passerer butikken, så ikke sjelden stopper syklistene hos oss for å kjøpe is underveis på turen. Vi er også opptatt av å bidra i lokalmiljøet så godt vi kan. Trenger idrettslaget drakter, eller det trengs gevinster til et lotteri, er det sjelden noen får nei til svar. Det skal være trivelig å handle hos Joker Åram! Velkommen!