Joker Skartveit

Tilleggstjenester

Post i butikk

Våre åpningstider

Hverdager 10:00 - 17:00
Fredag 10:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 15:00
Søndag Stengt

Telefon

51710712

Adresse

Skartveit
4182 SKARTVEIT

I tillegg tilbyr vi

Nyhet! Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Joker Skartveit

Velkommen til oss på Joker Skartveit! Vi holder til ved marinaen i Skartveitvågen på Halsnøy i Ryfylke.

Joker Skartveit er en typisk sommerbutikk og her finner du det du trenger til din daglige handel og litt til. Vi har fiskeutstyr og jernvarer, og på marinaen selger vi bensin, diesel og gass. På våren og sommeren har vi et blomstermarked utenfor butikken, og da har vi også utvidede åpningstider og søndagsåpent.

Her har det vært butikk siden 1912, da Severin Klungland åpnet butikken. Sønnen Johannes Klungland tok over etter faren, før hans datter Wenche Klungland med mannen Johannes Ørnes overtok driften. Etter 36 år som kjøpmann, overlot Wenche ansvaret til sønnen Kjetil og kona Anita nyttår 2006. Vi er med og arrangerer Skartveit-dagen og flere andre arrangementer, og vi ble kåret til Årets Halsnøybu i 2009. Utenfor butikken finner du noen store plastposer hvor vi samler inn tomflasker til gode formål. Tomflaskene har allerede finansiert en hjertestarter på øya, og nå samler vi inn penger til kanoer.

Vi ønsker deg velkommen som kunde på Joker Skartveit – enten du er fastboende eller sommerturist!

Send oss dine tilbakemeldinger