Joker Risteigen

Tilleggstjenester

Tipping

Våre åpningstider

Hverdager 08:00 - 21:00
Lørdag 08:00 - 21:00
Søndag Stengt

Telefon

47793288

Adresse

Gamle Drammensvei 57
3612 KONGSBERG

I tillegg tilbyr vi

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

Utkjøring av varer

Utkjøring av varer til de som sitter i karantene eller av andre helsemessige årsaker ikke kan gå i butikken ifm Korona-viruset. Vi pakker og kjører varer og leverer på døren for deg som ikke ønsker eller kan handle i butikk selv. Du kan ringe inn til Joker Risteigen for bestilling av varer, eventuelt sende oss en mail. Vi kjører tirsdag og torsdag mellom kl 12:00-14:00, men strekker oss langt hvis det er andre dager dere har behov for varelevering. Tlf. 477 93 288 / e-post: joker.risteigen@joker.no

Joker Risteigen

Hos oss på Joker Risteigen finner du det meste du trenger til din daglige handel. Vi er stolte av å tilby Klausenbrød og butikkstekte brød fra Bakehuset. Du finner alltid nystekt brød hos oss. Vi tilbyr utkjøring av varer til skoler, barnehager og kantiner, og butikken har også PostNord. Velkommen til en hyggelig handel her på Joker Risteigen.

Send oss dine tilbakemeldinger