Sommerens favorittmat

Sommervibber
Sommervibber
Vi i Joker serverer deg her fristende oppskrifter og inspirasjon til mat som kan nytes både inne og ute.

Nå er det høysesong for kos og gode matopplevelser. Vi gir deg inspirasjon og tips til hvordan du enkelt kan trylle frem fristende grillmat med fargerikt tilbehør, saftige burgere for enhver smak og lekre desserter som er pyntet med sommerens friske bær.

Enten du pakker piknikkurven og inviterer på en lunsj eller middag i det fri, eller holder deg i egen bakgård eller hage så har Joker maten du trenger for en perfekt sommer! Joker gir deg sommervibber!

Bla deg gjennom hele oppskriftsheftet her

Mange av varene du finner hos Joker i sommer går under navnet Sommervibber. Dette er typisk sommermat som smaker godt, er enkel å tilberede og som gir den gode sommerfølelsen. 

Og i tillegg til en perfekt, norsk sommer, så er flere av Sommerkampanje-produktene merket med NytNorge; 

Vi har gode tilbud gjennom hele sommeren, alle våre tilbud finner du i kundeavisen under. Tilbudene som gjelder frem til og med 25. juni kan du se her.

God sommer fra alle oss i Joker!

Relatert innhold

Sommerkoteletter med bakt potet

Sommerkoteletter hører sommeren til. Her serveres de med bakt potet med ostesaus, og en smakfull salat med jordbær og ruccola.

Colamarinert kyllingfilet

Denne colamarinaden gjør kyllingfileten utrolig god og saftig! Serveres med cola-glace, grillet vårløk, knuste poteter og rømmedressing for et komplett og smakfullt måltid.

Entrecôte med grillet asparges

Saftig entrecôte blir endre bedre med klassisk tilbehør som asparges og bearnaise.

Sliders med hjemmebakt miniburgerbrød

Sliders er en liten versjon av burgere. Her er de servert med nystekte og luftige miniburgerbrød og diverse topping. Dette er perfekt å servere som del av et større grillmåltid eller som alternativ til ventepølser.

Grillskiver med blomkålsalat

Disse ferdigmarinerte grillskivene er fulle av smak, og klare etter få minutter på grillen. Sammen med grillet mais, lun nektarinsalat med mozzarella og en frisk blomkålsalat ligger alt til rette for et hyggelig måltid i solen.

Sommerens burgere

Til burgerfesten er det ekstra stas med flere ulike typer burgere og tilbehør. Da kan alle fylle på med sine favoritter. Det meste er lov! Og glem ikke å varme brødene.

Pølser med topping

Alle elsker pølser! Kanskje sommeren er tiden for å finne en ny favoritt? Uansett hvilken pølse du velger så er det lov å leke seg litt med toppingen.

Grillfilet med coleslaw og mais

Grillfileter er magert og mørt kjøtt, som trenger kort tid på grillen. Med godt tilbehør er det perfekt sommermat!

Grillet entrecôte med potetgrateng

Grillet entrecôte med potetgrateng er en skikkelig festmidddag i sommervarmen!

Flintstek og grillskiver

Flintstek og grillskiver er to favoritter på grillen. Test ut padron paprika som et ekstra tilbehør, frisk opp salaten med noen saftige biter vann­melon, eller gå for klassikeren potetgull og barbeque sauce. Enkelt og godt!

Sommerpai med frisk ostekrem og jordbær

En syrlig og frisk pai som passer perfekt til varme sommerdager. Imponer ved pynte kaken med blomster laget av jordbær, det er enklere enn du tror! Paien kan toppes med andre bær eller oppskåret frukt etter ønske.

Wienerbrød med bær og vaniljesaus

Pimp ferdige wienerbrød med friske bær og vaniljesaus. Og vips så har du en lekker liten dessert!