Sommerens favorittmat

Sommervibber
Sommervibber
Vi i Joker serverer deg her fristende oppskrifter og inspirasjon til mat som kan nytes både inne og ute.

Nå er det høysesong for kos og gode matopplevelser. Vi gir deg inspirasjon og tips til hvordan du enkelt kan trylle frem fristende grillmat med fargerikt tilbehør, saftige burgere for enhver smak og lekre desserter som er pyntet med sommerens friske bær.

Enten du pakker piknikkurven og inviterer på en lunsj eller middag i det fri, eller holder deg i egen bakgård eller hage så har Joker maten du trenger for en perfekt sommer! Joker gir deg sommervibber!

Bla deg gjennom hele oppskriftsheftet her

Mange av varene du finner hos Joker i sommer går under navnet Sommervibber. Dette er typisk sommermat som smaker godt, er enkel å tilberede og som gir den gode sommerfølelsen. 

Og i tillegg til en perfekt, norsk sommer, så er over 20 Sommervibber-produkter merket
med NytNorge; 

u22_nyhetsbrev_1000x564_Nyt Norge.jpg

Vi har gode tilbud gjennom hele sommeren, alle våre tilbud finner du i kundeavisen under. Tilbudene som gjelder frem til og med 14. august kan du se her.

God sommer fra alle oss i Joker!

Relatert innhold

Sommerens burgere

Til burgerfesten er det ekstra stas med flere ulike typer burgere og tilbehør. Da kan alle fylle på med sine favoritter. Det meste er lov! Og glem ikke å varme brødene.

Pølser med topping

Alle elsker pølser! Kanskje sommeren er tiden for å finne en ny favoritt? Uansett hvilken pølse du velger så er det lov å leke seg litt med toppingen.

Grillet entrecôte med potetgrateng

Grillet entrecôte med potetgrateng er en skikkelig festmidddag i sommervarmen!

Flintstek og grillskiver

Flintstek og grillskiver er to favoritter på grillen. Test ut padron paprika som et ekstra tilbehør, frisk opp salaten med noen saftige biter vann­melon, eller gå for klassikeren potetgull og barbeque sauce. Enkelt og godt!

Enkel sommerkake

En luftig og enkel kake som oser av sommer. Bak sukkerbrødet selv, eller kjøp det ferdig hvis tiden er knapp. Fyll på med rørte bær, myk pisket krem og røde sommerbær. Enkelt og perfekt!

Wienerbrød med bær og vaniljesaus

Pimp ferdige wienerbrød med friske bær og vaniljesaus. Og vips så har du en lekker liten dessert!