Vårens nyheter

Februar betyr nyheter i butikkhyllene, vi har funnet frem noen favoritter.

Alle har jo sine favorittprodukter, men det er likevel alltid morsomt å prøve noe nytt. I februar fyller butikkhyllene seg opp med nyheter, se her om det er noe som frister!

Hverdagsvinnere
Det er hverdager det er flest av og denne våren kommer det mange nyheter som både kan få deg ut av tidsklemma og gjøre hverdagen til en fest.

Middagsmat
Eldorado kommer med nyheten PINSA. Pinsa er en italiensk matrett, som er en mellomting mellom focaccia og pizza. Den har en sprø bunn og er luft og og myk inni. Pinsaen kan toppes med det du selv ønsker, og kan være en morsom variasjon til vanlig pizza. Passer også i matboksen. Eldorado lanserer en serie med velsmakende woksauser -  Chop Suey og Teriyaki. Perfekte sauser til en deilig wok med grønnsaker, ris eller nudler til.

For pizza-elskerne, kommer det en nyhet fra Grandiosa, en limited edition. Det er en Grandiosa Hjertepizza med Jarlsberg, som er delt i 6 hjerte-stykker. 

For deg som er glad i fisk og vil ha middagen unna i en fei kommer Lofoten med to gode nyheter; Helsprø Mexicana fiskepinner og  BIT fiskekaker med smak av mango og chili som også kan spises kalde. Findus kommer med en ny variant av Kapteinens fylte - Skikkelig sprø fisk med kremet ostesaus & kalkunskinke. Disse finner du i frysedisken.

I det søte hjørnet?
Selv om nyttårsforsettene ikke har gått ut på dato enda er det jo lov å kose seg med noe godt innimellom. Denne våren kommer det flere nyheter for deg som er glad i søtt. 

Freia står allerede bak mange av nordmenns absolutte sjokoladefavoritter, men de hviler alikevel ikke på laurbærene. For å komme frem til nye, spennende smakskombinasjoner, har de invitert hele befolkningen med på oppfinnerdugnad. Oppfinneren bak en av sesongens Oppfinnerplater, Stine fra Bryne, sier at inspirasjonen kom fra hennes barndomsklassiker cornflakes med sjokopulver. Kombinasjonen av salt og søtt sammen er veldig god, og med litt krønsj blir det helt perfekt, sier Stine, og vi kunne ikke vært mer enig. Melkesjokoladen med cornflakes, fudge og havsalt, finner du kun hos JOKER og andre butikker i NorgesGruppen.


I bakevarehylla finner du ny Vestlandslefsa - Sjokolefse med vaniljefyll samt ekstra stor pakke Vestlandslefsa med 6 stk. Dette er også gode produkter til mat i farta mellom aktiviteter. OREO kommer med en ny variant frokostblanding, og TINE kommer med en yoghurt til de minste med smak av eple og vanilje.

Leskende nyheter

Å få i seg nok væske er også viktig når man trener. Powerade har bidratt til å opprettholde utholdenhetsprestasjonen vår i mange år og med den nye smaken Golden Mango, vil det neppe endre seg. Dette er en unik smak spesielt fremstilt for OL i 2024, men den smaker heldigvis også godt for oss som trener på et litt lavere nivå enn OL. Powerade skal hjelpe deg å opprettholde fysisk ytelse unde trening og utholdenhetssport.

Trenger du litt ekstra energi har også Red Bull to gode nyheter til deg. De lanserer nå to nye smaker, nemlig Purple Edition med smak av skogsbær og Apricot Edition med smak av aprikos og jordbær. Enten du er på vei inn i en treningsøkt, på vei til et møte eller bare trenger energiboost for å komme deg gjennom en lang arbeidsdag, er Red Bull Sugarfree Apricot Edition eller Skogsbær det rette valget for deg!

Denne våren kommer Coca-Cola med flere nyheter, blant annet Monster Energy. det er en god, gammeldags favoritt for mange. Den hjelper til med å bekjempe tretthet med 160 mg koffein og kan forbedre mental ytelse og fokus. Mange blir nok glade for at Monster Energy nå lanseres med Zero Sugar. Monster Energy Zero Sugar kombinerer de riktige ingrediensene i riktig proporsjon, for å levere akkurat det samme kicket og samme gode smak som originalen, men helt uten sukker.

For deg som kan sette pris på saft kommer Fun Light med ny smak - Solbær, uten sukker selvfølgelig. 

 

Savner du en nyhet i din lokale Joker-butikk? Ta kontakt med betjeningen og hør om de kan ta den inn for deg.