Vårens nyheter

Februar betyr nyheter i butikkhyllene, vi har funnet frem noen favoritter.

Alle har jo sine favorittprodukter, men det er likevel alltid morsomt å prøve noe nytt. Fra 20. februar fyller butikkhyllene seg opp med nyheter, se her om det er noe som frister!

Hverdagsvinnere
Det er hverdager det er flest av og denne våren kommer det mange nyheter som både kan få deg ut av tidklemma og gjøre hverdagen til en fest.

For deg som vil ha middagen unna i en fei kommer Lofoten med to gode nyheter. Deres milde og gode fiskekaker, men nå som en 16-pakk som du finner i frysedisken. Dette er perfekt både for singelhusholdninger og barnefamilier. Den andre fiskenyheten fra Lofoten denne våren er helsprø fiskeburger. Burgeren er krydret med smaksrikt grillkrydder og har store og saftige ostebiter inni. På utsiden er det et sprøtt lag med maiscrisp og resultatet er en knasende god fiskemiddag.

For deg som vil sette litt fart på matpakka kan du prøve Grilstads nye salami, Picante. En smaksrik og fyldig spekepølse med ekstra mye smak. Chili og pepper gjør den litt sterk, samtidig som den er balansert. Finsbråten kommer med Prosciutto crudo som er en langtidsmodnet og smaksrik spekeskinke, mens Freia sjokonøtt fort kan bli en favoritt blant familiens yngre medlemmer.

Hverdagsvinnere_Joker_700x200_ny.jpg
I det søte hjørnet?

Selv om nyttårsforsettene ikke har gått ut på dato enda er det jo lov å kose seg med noe godt innimellom. Denne våren kommer det flere nyheter både for deg som er glad i salt og søtt. 

Maarud kommer med sin nye Håndverkschips med finmalt salt. Freia kommer med en ny 60 grams sjokoladeplate; Freia Riskrisp. Dette er en herlig kombinasjon av Freia Melkesjokolade og puffet ris. Passer perfekt på farten eller som lørdagskos hjemme alene!

Også i kjeks- og kakehylla skjer det ting denne våren. Safari kommer med en ny variant som ikke bare har sjokoladebiter i kjeksen, men også er dyppet i sjokoladetrekk. Og Mr Brownie blir å finne i våre butikker, en pose med åtte individuelt innpakkede brownier med biter av belgisk sjokolade.

Snacks og godteri_Joker_700x200.jpg

Kalde nyheter
Denne våren kommer det fire nyheter i småisdisken til Hennig Olsen. Nude er 80 % frukt på pinne og kommer nå i smaken eksotiske frukter. Et godt valg for deg som vil ha is, men ikke så mange kalorier. I Creme-serien kommer en variant med smak av cappuccino, trukket med mørk sjokolade. De siste årene har Hennig Olsen gjort suksess med melkesjokoladeis og firkløveris, men i år er det favoritten Smil som står for tur. Med sjokoladetrekk av Freia melkesjokolade og en kjerne av myk toffee kan det nok være at dette blir en sommerfavoritt for flere. 

For de minste kommer en Dyreparken-is som er melkefri og består av 50 % frukt. Fruktisen har smak av fersken og eple, og er dyppet i trekk med jordbærsmak. Med kun 63 kalorier per is kan både foreldre og barn nyte denne med god samvittighet.

Is_SPAR_700x200.jpg

Leskende nyheter
Denne våren kommer Coca-Cola med flere nyheter, blant annet har Monster, i samarbeid med tidenes Formel 1-kjører, utviklet et fantastisk tilskudd til porteføljen – nemlig Monster Lewis Hamilton. Produktet har en deilig smak av fersken og nektarin, er sukkerfri og inneholder kun veganske ingredienser.

I brushylla kommer Urge i en sukkerfri utgave – Urge No Sugar. Urge No Sugar har den samme gode, forfriskende smaken av sitrusfrukter som den originale Urge - bare uten sukker. Farris Frus kommer med den nye smaken eple og kiwi, mens Pepsi Max kommer med smak av mango.

For deg som kan sette pris på saft kommer Fun Light i to nye smaker; Vannmelon og Mango. Her er det bare å ønske sommeren velkommen!

Drikke_Joker_700x200.jpg

Nyheter fra bakeriet
Denne våren kommer Bakerens utvalgte rundstykker, dette er rustikke og saftige rundstykker og variantene du kan teste denne våren er:

  • Landstykke: Et smaksrikt, fint (6 %) rundstykke som passer til alt!
  • Kornstykke: Et saftig, smaksrikt og halvgrovt (35 %) rundstykke med mye frø og korn.
  • Havrestykke: Et grovt rundstykke (63 %) bakt med havre og solsikkekjerner.
  • Müslistykke: Et grovt rundstykke (84%) bakt med gresskarskjerner, solsikkekjerner og flak av havre og hvete. Aprikos og rosiner gir saftighet og sødme til Müslistykke som har en god bittfølelse.

Bakerens utvalgte_rundstykker_700x200.jpg

Er du mer glad i myke brød kommer Bakehuset med en ny variant av Myk & Rund med hele frø og kjerner. Dette gir god tyggemotstand og smak, samtidig som brødet saftig og selvsagt mykt og rundt.

Følger du selv FODMAP-dietten, eller kjenner noen som gjør det, kommer det også en god nyhet i brødhylla denne våren. Det nye grove speltbrødet er det eneste ferdigbakte brødproduktet i det norske markedet som er sertifisert og merket «FODMAP-Friendly». Dette er et mindre brød bakt på mel fra spelt, som er rikt på fiber og nøkkelhullsmerket. Brødet passer for alle, men er gunstig for deg som følger lav FODMAP-dietten.

Speltbrød_myk og rund_700x200.jpg

For deg som vil ha noe søtt til kaffen kan Oskars trippel sjoko være akkurat det du har ventet på. En bolle stappfull av sjokolade, laget i samarbeid med TikTok’er og bolleelsker Oskar Westerlin. Saftig, dagsfersk bolle med sjokoladebiter, melkesjokoladeglasur og melkesjokoladedekor – trippel sjokoglede! I våre butikker kan du også finne den nye wienerfletten med vanilje og bringebær, samt berlinerbollen Boston Cream; en saftig berlinerbolle med vaniljekrem og kakaoglasur. 

Søte nyheter_Bakehuset_700x200.jpg

Savner du en nyhet i din lokale Joker-butikk? Ta kontakt med betjeningen og hør om de kan ta den inn for deg.