Jokers egne brød!

joker.no
Visste du at Joker har sine egne små brød? Størrelsen gjør at hele brødet spises opp mens det er ferskt.

Gode brød på mer enn én måte    

Det er ikke mye som kan måle seg med duften av nystekt brød. Og den duften byr Joker på hver eneste dag fra morgen til kveld. Hos Joker får du nemlig kjøpt butikkstekt brød uansett hva klokka viser når du viser deg i butikken. Vi sørger hele tiden for å flytte nye rykende ferske og velduftende fristelser fra stekeovnen til brødhyllene våre. Og så fort hyllene begynner å tømmes, steker vi nye brød. Velkommen til duften av nystekt brød hos den gode naboens «bakeri».

Et lite Gullkorn og Et lite Familiebrød er gode brød på mer enn én måte. Brødene smaker kjempegodt og er derfor en favoritt både blant små og store. De to brødene bidrar også til å redusere matsvinn og kasting av brød. Både fordi de er akkurat passe store, slik at de blir spist opp i sin helhet – og fordi de er bake-off-brød som stekes basert på etterspørsel i butikk. I tillegg går én krone fra hvert brødsalg til Matsentralen. Det er med på å finansiere utdeling av 400 000 måltider i året til noen som trenger det. Les mer om vårt samarbeid med Matsentralen her

Et lite Gullkornbrød
Brødet er bakt med flere sorter korn og frø, og får derfor et høyt innhold av kostfiber. Gullkorn har en grovhetsgrad på 65 prosent og er nøkkelhullsmerket. 

Et lite Familiebrød
Dette brødet er spesielt et barnevennlig brød da det er bakt uten hele korn og frø.

Håper det smaker!

image4k9o9.png

 

Relatert innhold

Velkommen til duften av nystekt brød

Velkommen til duften av nystekt brød

Vi gir deg nystekte brød i hele åpningstiden, hver eneste dag.

Les mer om utvalget her
Grove brød = godt for helsa!

Grove brød = godt for helsa!

Hvor grovt er grovt, og hva er egentlig brødskalaen? Vi hjelper deg på veien med gode råd og tips, slik at vi sammen kan nå målet om å spise enda litt mer av det gode og grove brødet.

Les mer her