Joker har Norges hyggeligste kassamedarbeider

FOTO: Stian Vasvik
Silje fra Joker Kongsvinger gikk helt til topps i kåringen av Norges hyggeligste kassamedarbeider.

I sterk konkurranse med mange flotte butikkmedarbeidere fra flere ulike kjeder over hele landet, var det Silje Aasletten i Joker som skilte seg ut som den aller hyggeligste.

Det er ukebladet Hjemmet som står for kåringen og Silje, som jobber som butikksjef, ble stemt frem av kunder og bladets lesere. Hun fikk over 4400 av de totalt nesten 20 000 stemmene som kom inn.  

–  Jeg er overveldet, dette er helt utrolig. Det tar nok litt tid før det synker inn, men det er jo godt å se at jeg gjør noe riktig, sier en stolt vinner.

Fornøyde fra kunder
Da vinneren ble avslørt ble Silje feiret med gavekort, blomster og hyllest fra kjedeledelsen, familie og kunder. Både i butikken og på butikkens Facebook-side strømmet det inn med gratulasjoner. Kundene beskriver Silje slik: 

– Silje bryr seg om alle rundt seg og står på fra morgen til kveld. Hele tiden er hun positiv og blid, sier en.

– Hun er alltid blid og hyggelig, sier en annen. 

Stolt eier
Det er sjette år på rad at ukebladet Hjemmet kårer «Norges hyggeligste kassadame/kassamann». Målet er å hylle hverdagsheltene i norske matbutikker, og for Joker Kongsvingers eier, Alf Øyvind Sandviken, er Silje en ekte helt: 

- Dette er veldig gøy og veldig fortjent. Jeg kan vanskelig forestille meg noen som er så hyggelig mot kundene som det Silje er, sier Sandviken.

Vi gratulerer!