Høstens nyheter 2021

Høst betyr at det kommer spennende varenyheter i butikkhyllene, og vi har funnet frem noen favoritter.

For deg som vil ha god mat, raskt
Det er mange som har travle dager og da er det greit å kunne få middagen på bordet i en fei. Denne høsten kommer det flere nyheter som kan bidra til raske middager som hele familien setter pris på. 

Fersk & Ferdig Butter Chicken er en deilig indisk rett med god saus og hele stykker av kylling. Serveres gjerne med nanbrød, raita, koriander og litt cashewnøtter.

butterchicken.JPG

Eller kanskje du vil la deg friste av nye smakfulle pølser fra Folkets? Pølsene er av god norsk råvare og merket Nyt Norge.pølser.JPG

Folkets Chicken Red Curry og Chicken Tikka Masala
Nå kan Folkets friste med nye thai- og indiske takeaway-inspirerte retter i frysedisken. Rettene varmes raskt opp i mikrobølgeovnen og har to kammer - et til ris og et til saus.

chicken-curry.JPG

Ferdige supper fra Eldorado
Nå lanseres nye Eldorado-supper med rike, spennende og gode smaker. Enkelt å varme opp, og pimpe hvis du ønsker ekstra fylde og næring. Eldorado tomatsuppe er slik barna liker den – mild og kremet. Sellerirot- & blomkålsuppe er laget med rømme. Suppene skal kun varmes.

supper.JPG

Nyheter til tur og trening
Eldorado Havreba
r er perfekte å ha med i tursekken eller på lomma når du er på farten. Havrebaren gir deg et lite energipåfyll når du trenger det. To varianter: Kokos & sjokolade og Skogsbær & sjokolade.

MellomBar med ny smak! Endelig kommer jordbær og hvit sjokolade, denne kan nytes med god samvittighet på tur eller etter trening.

Mellombar-havrebar.jpgMellomBar er merket Rainforest Alliance. Rainforest Alliance jobber for å beskytte skogene, forbedre levebrødene til bønder og skogssamfunn, fremme deres menneskerettigheter og redusere klimakrisen.

Til frokost og lunsj

Nå lanserer vi brød fra Jacobs Utvalgte hos Joker! Kornbrød med lynghonning er et saftig og smaksrikt brød med mye korn og frø. lynghonningen gir en søt og rund smak til brødet samtidig som det bidrar til et ekstra saftig brød. Tigerloff med meierismør er en saftig loff bakt på en teknikk som gir et karakterisk utseende med en krakelert og sprø skorpe. Et godt valg til høstkosen!

brød.JPG

Lett Jubelsalami fra Grilstad har høyere kjøttinnhold og 50 prosent mindre fett enn originalen, men smaken er minst like god og saftig. 

Ternet Bacon er en annen praktisk nyhet denne høsten fra Tulip. 

Salami-bacon.jpg
Synnøve Gresk Gourmet Salted Caramel er en fyldig karamellyoghurt med sjokoladedryss. Gresk Gourmet er en yoghurtserie hvor smaken er i fokus, til lunsj- eller kveldskosen. 

salted-caramel-liten.jpg

Nyheter på drikkefronten

Eldorado Boble Skogsbær er en nyhet med smak av skogsbær.

Verdensnyheten Urge Holiday Flavor får du kjøpt i halvlitersflasker. En annen kullsyreholdig nyhet er Boble vann med smak av skogsbær, et nytt tilskudd til Boble-serien, som er blant våre billigste alternativer av vann med kullsyre.

Er det fruktsmak du er på jakt etter, finnes det også to andre fruktige nyheter du bør kikke nærmere på. Eple- og mangojuice fra Eldorado er en forfriskende juice av søt mango blandet med røde og grønne epler.

Drikkenyheter.jpg

Når du vil kose deg litt ekstra
Det kommer også flere nyheter for deg som er glad i det søte. For eksempel kommer verdens mest solgte bar, Snickers, i ny versjon; Snickers Creamy Peanut Butter. Med peanøttsmør, karamell og nøttebiter dekket av den velkjente Snickers-sjokoladen ligger alt til rette for at du får en ny favorittsjokolade.

Freia Melkesjokolade Smil, blir du nok glad for å vite at denne nå kommer i et mindre 60 grams plateformat. Perfekt på farten eller som lørdagskos hjemme.

Liker du både sjokolade og hjemmebakt kake, men foretrekker å gjør

Snacks.jpg

Nyheter personlig pleie
Venus Smooth Sensitive er en ny serie fra Venus med tre blader. Håndtaket på barberhøvelen er laget av 30 prosent resirkulert materiale, og produktet kommer i 100 prosent resirkulerbar forpakning. Bladrefillene har tre blader, som sikrer en glatt og tett barbering, samt SkinElixir, som beskytter huden mot rifter og kutt. Gillette Fusion 5-barberhøvelen for menn har fem antrifriksjonsblader for en tett barbering med et langvarig resultat. Gillette Mach-3 er konstruert for en presis, klassisk barbering. 

Barbersaker.jpg

Dekk et vakkert høstbord
Unik lanserer en helt ny serie med servietter, som er både FSC® og Svanemerket.

Servietter.jpg
FSC-merket stiller krav om at skogdriften produktet stammer fra ikke fører til avskoging, at hogsten forgår kontrollert og tar hensyn til lokalbefolkning. Svanemerket er det offisielle nordiske miljømerket. Svanen stiller miljøkrav til produkter i et livssyklusperspektiv, fra uttak av råvare, under produksjon, under bruk og til produktet som avfall.

Det er ikke sikkert din lokale Joker-butikk tar inn alle nyhetene, men er det noe du har lyst til å teste ut kan du spørre betjeningen om de kan ta inn varen.