Høstens nyheter

Høst betyr at det kommer spennende varenyheter i butikkhyllene, og vi har funnet frem noen favoritter.

For deg som vil ha god mat, raskt
Det er mange som har travle dager og da er det greit å kunne få middagen på bordet i en fei. Denne høsten kommer det flere nyheter som kan bidra til raske middager som hele familien setter pris på. 

Folkets lanserer blant annet Stir it up! som er en serie dypfryste asiatiske retter, som er enkle å tilberede. Teriyaki-varianten inneholder en pose marinert kjøtt, en med grønnsaker og en med saus. Ferdig på 1-2-3 og ønsker du en komplett middag for to kan du tilsette ris eller nudler.

Middag_700x350_Joker.jpg

Til frokosten og matpakka
I fjor lanserte vi Jacobs Utvalgte-brød hos Joker og i høst kommer det et nytt gulrotbrød i denne serien. Brødet er bakt med fersk, norsk gulrot som gir brødet en søtlig smak og ekstra saftighet. Gulrotbrødet er bakt i steinovn og har en smaksrik skorpe som er dekorert med sesamfrø. For de yngre medlemmene av familien kommer det et Kardemommeby-brød som er nøkkelhullsmerket og garantert blir en matpakkefavoritt.

Brød_700x350_Joker.jpg

For deg som synes brød er best med pålegg på så er det også noen nyheter å merke seg. Gilde kommer med to nyheter i serien Grilla; flammegrillet BBQ-filet med paprika, hvitløk, chilli og sort pepper og flammegrillet skinke med stekeskorpe og ekte grillsmak.

For deg som liker ost og salami kommer Grilstad nå med det ultimate produktet; Jubel salami laget med Norvegia. 

Pålegg_700x350_Joker.jpg

Noe godt i glasset
Denne høsten er det også mange leskende nyheter du kan prøve deg på. Red Bull kommer med en Winter edition som kun vil være tilgjengelig i en begrenset periode med smak av fiken og epler.

Nocco kommer med en eksotisk variant som smaker av Rambutan, honningmelon og eple, mens Coca-Cola sin sukkerfrie variant med lime kommer nå også på boks i Joker-butikker. 

Drikke_700x350_Joker.jpg

I tillegg til nyhetene nevnt her er det flere nyheter innenfor dyremat, vitaminer og pynt til hjemmet. Sjekk ut hva din nærmeste Joker har fått inn i hyllene, og har ikke din lokale Joker-butikk tatt inn noe du har lyst til å teste ut kan du spørre betjeningen om de kan ta inn varen.