Høstens nyheter

Høst betyr at det kommer spennende varenyheter i butikkhyllene, og vi har funnet frem noen favoritter.

For deg som vil ha god mat, raskt
Det er mange som har travle dager og da er det greit å kunne få middagen på bordet i en fei. Denne høsten kommer det flere nyheter som kan bidra til raske middager som hele familien setter pris på. 

Fiskemannen lanserer blant annet stjerneformede fiskekaker og stekte middagsboller. Finbråten kommer med en ny type pølse med BBQ og ost. Til kveldsmat kan du glede deg over nyheten fra Grilstad, som byr på verdens første knekkebrødsalami. Knekkebrødsalami har firkantet form og passer perfekt på knekkebrød. 

produktgruppe_1.jpg

Salater og burrito
SMAK er en spennende produktserie som består av en rekke gode måltider som er ferske og håndlagde – perfekt for deg som er opptatt av god smak på farten. SMAK kommer med tre nyheter, to salater og en burrito. Alle tre inneholder kylling. De ferske lunsjsalatene inneholder i tillegg nudel og edamame eller quinoa og linser. Burritoen er fyllt med salsa verde og guacamole i tillegg til kylling.

produktgruppe_2.jpg

For de minste
Også de minste får nye smaker å prøve seg på. Nestlé har laget havregrøt med mango og banen for de fra åtte måneder og oppover, og en fullkornsgrøt med bringebør og banan for de på seks måneder. 

produktgruppe_3.jpg

Noe godt i glasset
Denne høsten er det også mange leskende nyheter du kan prøve deg på. Red Bull kommer med en Winter edition som kun vil være tilgjengelig i en begrenset periode, med smak av vinterpære. Monster lanserer en sukkerfri variant med frisk smak av mørke kirsebær. Denne er overraskende lett og skiller seg absolutt ut i markedet.

Cevita kommer med en naturlig rubinrød smoothie med mye smak. Den består av blåbær, granateple, drue, eple, solbær og banan. Smoothien balanserer søtt og syrlig av aromatiske blåbær og friskt granateple.

produktgruppe_5.jpg

Til den fysne
Det er flere nyheter man kan kose seg med på mørke høstkvelder, når man er fysen og har lyst på noe ekstra godt. Blant annet så kommer Freia med Daim-kjeks, som innholder deilige, knasende Daim-biter. MellomBar blir å finne i ny variant, med hvit og mørk sjokolade, og Eldorado disker opp med ferdiglagde amerikanske pannekaker. Er du en som bare må ha sjokolade, så er Berthas Mini Sjokoladekaker noe for deg. De kommer i pakker på seks og er toppet med glasus og tutti frutti.  produktgruppe_4.jpgPotetgull og sjokolade
Også for deg som er potetgull-fan kommer det nyheter. Sørlandschips kommer med et sprøtt og smakfullt potetgull av litt tynnere potetskiver, stekt med skallet på. Potetgullet har en herlig smak av biff, rømme og hvitløk. Minde Smågodt kommer med en blandingspose med velkjente besteselgende sjokoladebiter som risbrød, melkeplett, festbrød med sjokoladelinser og kjeksbit. En perfekt miks der alle i familien finner sin favoritt. 

produktgruppe_6.jpg

I tillegg til nyhetene nevnt her er det flere nyheter innenfor hygiene, vask og bad. Sjekk ut hva din nærmeste Joker har fått inn i hyllene, og har ikke din lokale Joker-butikk tatt inn noe du har lyst til å teste ut kan du spørre betjeningen om de kan ta inn varen.