Godt til middag

September - med mørkere kvelder og kaldere vær har høsten sakte, men sikkert sneket seg innpå oss. Denne magiske årstiden gir oss lyst til å senke tempoet og omfavne innekosen.

Middagsheftene våre Godt til middag har inspirert mange Joker-kunder med ideer til hva de skal ha til middag. Fra august vil Godt til middag bli et månedsoppskriftshefte. Heftene tar utgangspunktet i våre faste middagstilbud med likt prispunkt for alle middagsproduktene, i tillegg til gode tilbud på et utvalg tilbehørsprodukter og dessert.

SEPTEMBER
Med mørkere kvelder og kaldere vær har høsten sakte, men sikkert sneket seg innpå oss. Denne magiske årstiden gir oss lyst til å senke tempoet og omfavne innekosen. Da er det ingenting som er bedre enn å samles rundt middagsbordet for et smakfullt og varmende måltid.  Så tenn opp i peisen, finn frem grytene og skap hyggelige matstunder. Her har vi samlet oppskrifter på blant annet gode retter som gryter og suppe med fokus på enkle ingredienser og spennde smaker. Vel bekommen!

September er fortsatt sesong for norske grønnsaker som blomkål, brokkoli, gulrot, agurk og tomater. På side 4-5 i heftet finner du en smakfull gryte der vi har brukt noen av sesongens grønnsaker. La deg inspirere til å spre hverdagsglede med god mat og gode tilbud!

Hos Joker får du et variert utvalg middagsprodukter, og alltid til en god pris.

Klikk her for å bla i heftet, eller ta med deg et hefte neste gang du er innom en Joker-butikk.

Presentasjon av produktene til nettsiden.JPG

Tilbudene gjelder 1.-30. september 2023 eller så langt beholdningen rekker. Gjelder kun private husholdninger. Vi tar forbehold om trykkfeil og utsolgte varer.

Ønsker du flere middagstips finner du våre tidligere oppskriftshefter her.

Relatert innhold

Den gode naboen gir deg den gode hverdagen

Den gode naboen gir deg den gode hverdagen

Etter en lang og velfortjent sommerferie er det på tide å rette oppmerksomheten mot tilbakevendingen til hverdagen.

Finn gode hverdagsoppskrifter her
Raske middager for travle dager

Raske middager for travle dager

Augustmåned med skolestart og tilbake til hverdagen kan være en travel måned for mange, her er middagene som hjelper deg ut av tidsklemma.

Raske oppskrifter finner du her