En sunnere start på året

Som god nabo er det naturlig for oss å bidra til at du kan ta sunne valg. Derfor starter vi det nye året med å servere deg en rekke oppskrifter på litt sunnere retter som også smaker godt.

For mange av oss har jule- og nyttårsfeiringen vært full av gode matopplevelser. Kanskje har ikke alle måltidene vært av den helt lette sorten? Men gjort er gjort, og spist er spist – og heldigvis er det lett å starte det nye året på en lettere måte - gjennom å servere deg en rekke oppskrifter på retter som både smaker godt og er litt sunnere. 

Noen av fristelsene som står i kø er: Tagliatelle med ertepesto, søtpotetsuppe med stekt mais, kyllingwok med grønnsaker, tomat- og linsesuppe, vegetarpizza med sopp og squash, stekt ris med scampi og ovnsbakte gulrøtter med hummus. Så her er det med andre ord mye å glede seg til.

Sjekk oppskriftene på siden her, eller bla i vårt oppskriftshefte!

Gå heller ikke glipp av Månedens Plukk og miks 3 for 2* på alle Eldorado produkter. Se utvalget av Eldorado produktene her, eller i din butikk.

* Tilbudet gjelder til og med 31.1.24. 33,33 % trekkes fra i kassen. Utvalget kan variere i butikk.

Relatert innhold

Spicy tuna med ciabatta

Oppskrift på enkel tunfisksalat med sting, laget av tunfisk fra Eldorado, majones, rømme, syltet jalapeñopa og gode krydder. Smaker veldig godt på nystekte ciabatta, til frokost eller lunsj!

Vegetarpizza med sopp og squash

Smakfull og god vegetarpizza tilbredt med Eldorado sin stenovnsbakte pizzabunn til både hverdag og fest!

Kyllingwok med grønnsaker

Vil du ha superenkel og fresh hverdagsmiddag, da lager du wok med kylling, grønnsaker og nudler fra Eldorado. Enkelt og smakfullt.

Baguette med avokado og skinke

Baguette betyr pinne på fransk, og er et lyst langt brød med sprø skorpe og myk kjerne. Smør avokado på skivene, fortsett med salat og topp med skinke og agurk!

Søtpotetsuppe med stekt mais

En rask og enkel rett til middag eller lunch!

Tomatsuppe med smilende egg

Tomatsuppe er deilig, enkelt og god hverdagsmat!

Stekt ris med scampi

Scampi med ris er en enkel og rask å lage, og smaker utrolig godt!

Tomat- og linsesuppe

En varmende og mettende suppe med smak av aromatiske krydder og hermtiske tomater og hermetiske linser fra Eldorado.

Tagliatelle med ertepesto

En grønn ertepesto med parmesan gir smak til denne deilige vegetarretten!

Smoothies i tre farger

Smoothie er en kald, litt tyktflytende drikk laget av frukt og fruktjuice som er moset i en hurtigmikser. Her gir vi deg tre ulike god oppskrifter med Eldorados spennden smooothies blandinger.