Team Joker Fuel of Norway

Joker Fuel of Norway laget for sesong 2020
Joker Fuel of Norway laget for sesong 2020
Laget er bygget opp av norsk sykkelsports mest talentfulle ryttere og under sesongen 2020 består laget av elleve ryttere.

Interspons etablerte i 2005 et eget sykkellag som er registrert i Norges Cykleforbund (NCF) og Union Cycliste International (UCI) som et ”Continental Team”. Maxbo og Bianchi var lagets navn de tre første sesongene. Høsten 2007 inngikk Interspons en avtale med dagligvarekjeden Joker. Avtalen innebar at laget skiftet navn til Joker Bianchi. Høsten 2010 inngikk Interspons avtale med Stians Sport AS, og sykkelmerket Merida erstattet Bianchi som sykkelleverandør og navnesponsor. Høsten 2013 ble igjen Merida erstattet av Giant som lagets sykkelleverandør, men uten navnesponsorat. I 2017 kom Bikeshop.no inn som ny sykkelleverandør til laget og Icopal inn som ny navnesponsor. Lagets navn var i 2018 Joker Icopal. I 2019 kom sportsdrikk leverandøren Fuel of Norway inn som navnsponsor, og lagets navn for 2020 sesongen er Joker Fuel of Norway.

Joker Fuel of Norway er klare for en ny sesong.
Med nok en god 2019 sesong bak seg, med mange gode resultater, har Joker Fuel of Norway en ny og spennende sesong i vente.

Inn på laget har det kommet inn fem unge og lovende ryttere med forskjellige erfaringer og kunnskaper. De fem nye rytterne er Ådne Holter (19), Andreas Staune-Mittet (21), Håkon Lunder Aalrust (21), Marius Wold (21) og Sondre Midtsveen (22).

Av dem kommer Staune-Mittet og Midtsveen begge fra Ringerike SK, mens Holter i år har kjørt for Lillehammer CK og Dare Development Team, samt at han var stagiaire for Uno-X Norwegian Development Team i høst. Wold har kjørt for IK Hero og det belgiske klubblaget Mysenlan-Baboco-Douterloigne, mens Lunder Aalrust har kjørt for Team Coop siden våren.

Joker Fuel of Norway laget for sesong 2020: Daniel Årnes, Herman Dahl, Søren Wærenskjold, Ludvik Holstad, Fridtjof Røinås, Marius Wold, Andreas Staune-Mittet, Håkon Lunder Aalrust, Sondre Midtsveen og Ådne Holter. Øivind Lukkedal er ikke med på bildet.

– Syv av elleve ryttere kjører som U23 rytter.

Med hele syv U23 ryttere på laget har Joker Fuel of Norway et ungt og friskt lag med seg til den kommende sesongen. Med mye pågangsmot og motivasjon ser hele teamet frem til en spennende sesong med nye utfordringer. Daniel Årnes, Herman Dahl, Fridtjof Røinås, Søren Wærenskjold og Øyvind Lukkedal er de som fortsetter å sykle for talentfabrikken til neste år også.

Vi ser frem til en spennende og ny sesong med både nye og gamle ryttere med på laget!

6/3, Etter første etappe av Tour of Rhodes så er sesongens første seier et faktum!

Send oss dine tilbakemeldinger