Team Joker Icopal

Joker er stolt sponsor av sykkelteamet Team Joker Icopal. Laget er bygget opp av norsk sykkelsports mest talentfulle ryttere. I sesongen 2017 består laget av 12 ryttere. Laget ledes av en heltidsansatt sportsdirektør.

Bakgrunn:

Interspons etablerte i 2005 et eget sykkellag som er registrert i Norges Cykleforbund (NCF) og Union Cycliste International (UCI) som et ”Continental Team”. Maxbo og Bianchi var lagets navn de tre første sesongene. Høsten 2007 inngikk Interspons en avtale med dagligvarekjeden Joker. Avtalen innebar at laget skiftet navn til Joker Bianchi. Før 2011-sesongen tok Merida over som delsponsor og sykkelleverandør, og laget skiftet navn til Joker Merida. I 2016 syklet laget på Giant og fikk navnet Team Joker. I 2017 er Icopal kommet inn som ny navnesponsor.

Laget er bygget opp av norsk sykkelsports mest talentfulle ryttere og under sesongen 2017 består laget av tolv ryttere. Laget ledes av to heltidsansatte sportsdirektører.

Gjennom 10 sesonger har laget levert hele 11 toppryttere til sykkelsportens elitedivisjoner, og har gjennom dette av pressen fått navnet ”Talentfabrikken Team Joker”.

Interspons AS er ansvarlig for drifting av laget, herunder alle økonomiske forpliktelser. Selskapet skal være en av Norges sentrale formidlere, utviklere og rådgivere innen sponsorrelaterte prosjekter innenfor sport, arrangementer og media.

Sentralt i Interspons sykkelsatsing står et eget profesjonelt sykkellag med unge ryttere med stort potensiale i internasjonal landeveissykling. Sponsorer inngår helhetlige avtaler hvor laget, arrangementer, reiser, treningsprogram m. m. inngår.

Individuelle avtaler med muligheter for profilering og bruk av utøvere til foredrag, kampanjer m.m. Interspons har i dag avtale med blant annet Edvald Boasson Hagen som også har syklet for Team Joker (da laget het Maxbo Bianchi).

Interspons eier og drifter også etapperittet Tour of Norway, samt har ansvaret for Norges største sykkelritt for barn, Tour of Norway for kids. Selskapet drifter hele sistnevnte prosjekt på oppdrag fra Norges Cykleforbund.

Interspons arrangerer i tillegg Kongerittet i samarbeid med Ullensaker CK

Mer informasjon om laget og aktuelle ryttere finner du her: http://jokericopal.no

 

 

Send oss dine tilbakemeldinger