Julens favoritter!

Juletiden er full av tradisjoner og vi har gjerne noen spesielle favoritter som vi forbinder med julen. Det er heldigvis lov å kose seg litt ekstra med det vi liker aller best til jul!

Klementiner
Ingen jul uten klementiner! Disse vitaminrike sitrusfruktene er det bare å spise så mye du orker av. Bruk gjerne også klementin som ingrediens i dessert. Hva med å lage Britts juleklementiner som en frisk avslutning på julemåltidet? Oppskrift finner du her.

Pepperkaker
Du kan kjøpe pepperkaker ferdig i butikken eller lage de selv - uansett er pepperkaker en favoritt for mange i julen. Se oppskrift på julens fineste pepperkaker her. Hva med å lage et pepperkakehus? Det er morsomt for barna og et dekorativt innslag i julepynten. Oppskrift på pepperkakehus finner du her.

Gløgg
Ingenting er bedre enn å ta et avbrekk fra julestresset ved å krype under pleddet med en varm kopp gløgg! Denne kan du selvsagt kjøpe ferdig, men ønsker du hjemmelaget gløgg, er det ikke vanskelig å lage selv! Oppskrift på en spennende appelsingløgg finner du her.

Marsipan
I julen spiser vi mye søtsaker, og mange er spesielt glade i marsipan. Ønsker du å gi bort spiselige julegaver, er marsipan en god idé å lage selv. Pakk julegodteriet inn i fint papir med en rød sløyfe rundt, så har du en dekorativ og smakfull liten julegave. Oppskrift på marsipan finner du her.