Jul hos Joker

Nå er julen her igjen og det bugner av julevarer i våre butikker. Julekaker, knask og godt hører med når man inviterer til hyggelige sammenkomster med familie og venner.

Tradisjoner
Julenisse, juletre, julebukk, adventskalender og julekonserter. Det er mange tradisjoner som vi tar igjen år på år og det er like hyggelig hver gang. Det er mange av tradisjonene som egner seg å gjøre sammen med familie og venner som baking av julekaker og juleverksted hvor man kan lage hjemmelagede julegaver eller julepynt. Hvorfor ikke invitere til et hyggelig lag nå i førjulstiden? Bruk fantasien og skap dine egne juletradisjoner.

Julemat
Det er ulike tradisjoner i Norge for hvilke matretter man forbinder med julen: Pinnekjøtt, ribbe, torsk, lutefisk og kalkun er kanskje noen av de mest kjente. Tilbehøret til de ulike rettene kan variere alt etter hvor du er oppvokst eller hva man foretrekker. Julekaker og julegodt er også viktige ingredienser i julen. Disse kan man både kjøpe eller lage, alt etter lyst og anledning. Vi har samlet de mest tradisjonelle oppskriftene her hos oss.

En riktig god jul fra oss i Joker!

Relatert innhold

Åpningstider jul og nyttår

I julen kan åpningstidene i butikkene variere fra det vanlige, så husk å sjekke din lokalbutikk! Vi i Joker ser frem til å ønske deg velkommen denne juletiden.

Åpningstider jul og nyttår

Luciadagen 13. desember

Bak deilige lussekatter til Luciafeiringen!

Luciadagen 13. desember