Wrap med Fish & Crisp

Wrap med Fish & Crisp

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Prøv en helt ny vri på fiskemiddagen. Fyll tortillalefsen med sprøstekt Fish & Crisp, friske grønnsaker og en deilig hjemmelaget salsa. En enkel og rask favoritt for travle familier som ønsker å spise mer fisk og grønnsaker.

Fremgangsmåte

Varm ovnen til 225 °C. Stek fisken på stekebrett med bakepapir i 18–20 minutter på varmluft, eller i 22–25 minutter hvis du ikke har varmluft.
Salsa
Tilbered salsaen mens fisken står i ovnen. Finhakk hvitløk og chili, og press en halv lime over. Kutt opp resten av grønnsakene og bland med lime, hvitløk og chili.
Varm tortillalefsene på grillpanne eller i ovnen. Legg salat, salsa og fisk oppå tortillalefsene. Topp med noen blader med koriander.
Wrap og nyt!