Urtefylt Kyllingfilet surret med spekeskinke

Urtefylt Kyllingfilet surret med spekeskinke

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 700 g Prior kyllingfilet naturell
  • 200 g spekeskinke i skiver
  • 1 klatt smør til steking
  • 2 ss hakket basilikum
  • 2 ss hakket persille
  • 2 ss fersk parmesan, raspet
  • 1 pk Eldorado Bearnaisesaus
  • 1 pk Bama salat mix
Et måltid som passer til vakre sommerkvelder med lange skygger, milde himler og barbeint i gresset.

Slik gjør du

  1. Bland sammen urter og parmesan. Kutt en dyp lomme i kyllingfiletene og fordel urte- og osteblandingen i lommene. Legg noen skiver spekeskinke over åpningen og fest den med for eksempel et grillspyd. Stek filetene i smør til de er gylne på alle sider. Legg dem over på et stekebrett med bakepapir og etterstek på 180°C i ovnen. Sjekk filetene etter ca. 15 minutter ved å stikke en skarp, tynn kniv i den tykkeste delen. Den skal være gjennomvarm og gi fra seg klar kjøttsaft. Server med salat mix, varm bearnaisesaus og brød.
  2. kilde: http://www.joker.no