Tagliatelle med kjøttpølse i kremet karrisaus

Tagliatelle med kjøttpølse i kremet karrisaus

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Pasta med kjøttpølse og en deilig kremet karrisaus er enkel hverdagsmat.

Fremgangsmåte

  1. Skrell og finhakk eple, løk og hvitløk. Kutt kjøttpølsen i små terninger.
  2. Ha rapsolje i middels varm panne og stek kjøttpølseterningene i 5 minutter. Tilsett eple, løk og hvitløk. Fres i 5 minutter til under omrøring.
  3. Ha i hakkede tomater, fløte, karri og sukker. Smak til med salt og pepper, og la det småkoke i 10 minutter.
  4. Kok pastaen etter anvisning på pakken. Bland sausen med nykokt tagliatelle og pynt med basilikumblader.
  5. Tips! Server gjerne retten med hvitløksbrød eller annet godt brød til.
  6. RESTEMIDDAGSTIPS – Bakt potet med kjøttpølsefyll: Forvarm ovnen til 200 °C. Stikk noen små hull i en stor bakepotet med en skarp kniv. Dekk poteten med aluminiumsfolie og stek den på rist midt i ovnen i ca. 1 time, avhengig av hvor stor poteten er. Skrell en løk og kutt den i ringer. Stek løk og bacon i rapsolje i 5 minutter. Varm middagsrestene fra “Tagliatelle med kjøttpølse i kremet karrisaus” i en gryte. Fjern folien fra den ferdigbakte poteten og skjær et snitt på toppen. Klem på poteten så den åpner seg litt. Fordel middagsrestene i poteten, og topp med løk og bacon, og en klatt rømme. Dryss gjerne over hakket persille, basilikum eller gressløk.
  7. Kilde: https://joker.no/
Send oss dine tilbakemeldinger