Svineschnitzel med grønn eplesalat

Svineschnitzel med grønn eplesalat

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Start med å lage eplesalaten. Rør sammen majones, rømme og sennep. Kutt agurk, eple, selleristang og druer i biter og bland det i dressingen.
  2. Skjær bort ben og fettrand på kotelettene. Bank kjøttet flatt med en kjøtthammer, til det er ca. 5–6 millimeter tykt. Pisk sammen egg, mel og litt grillkrydder i en dyp tallerken eller skål. Ha brødrasp i en annen skål. Varm opp en stekepanne og ha i godt med solsikkeolje.
  3. Krydre kjøttet med litt grillkrydder og vend det i først i eggeblandingen så i brødrasp. Legg kjøttet direkte i den varme stekepannen og stek i noen minutter på hver side.
  4. Server de nystekte schnitzlene med eplesalaten, og gjerne med ruccola og tomat til.
  5. Tips! Har du ikke kjøtthammer kan du banke kjøttet lett med et kjevle.
Send oss dine tilbakemeldinger