Svinekoteletter med råkost

Svinekoteletter med råkost

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 4 koteletter av svin
  • 1⁄2 ts salt
  • 1⁄4 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking

  • 12 poteter
  • 4 gulrøtter
  • 4 ss appelsinjuice
  • 4 ss rosiner
Koteletter med råkost er enkel og god hverdagsmiddag for hele familien.

Slik gjør du

  1. Kok potet i lettsaltet vann til de er møre, ca. 20 minutter.
  2. Krydre koteletter med salt og pepper. Brun dem raskt i en varm stekepanne med margarin, 2-3 minutter på hver side. Trekk stekepannen av platen og legg et lokk over. La kotelettene ettersteke i ca. 5 minutter.
  3. Riv gulrot grovt på et rivgjern og bland med appelsinjuice og rosiner. Server saftige koteletter med stekesjy, råkost og kokte poteter.