Spikersuppe

Spikersuppe

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Er det igjen pølser etter barnebursdagen eller ligger det kokte grønnsaker i kjøleskapet? Da er det perfekt å lage en kjapp og god grønnsakssuppe!

Fremgangsmåte

  1. Skrell grønnsakene og del dem i terninger, skjær purren i tynne ringer og ha det i en kasserolle sammen med vannet og buljongen. Kok opp og la det småkoke til grønnsakene er nesten møre.
  2. Del pølsene i mindre biter og ha dem i kasserollen. Kok opp igjen. Ha i soyasausen og smak til med salt og pepper.
  3. Del sukkerertene i mindre biter og grovhakk korianderen. Ha i suppen like før servering. PS! Er potetene og gulrøttene allerede kokt, trenger hele suppen bare 4–5 minutters oppvarming/koking.
  4. kilde: finsbraten.no
Send oss dine tilbakemeldinger