Spicy Coleslaw Burger

Spicy Coleslaw Burger

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 1 pakke Burgermester Storfeburger eller Baconburger
  • 1 pakke Burgermester Burgerbrød
  • 1 pakke Burgermester Cheddar
  • 8 skiver sylteagurk
  • ¼ hodekål
  • 1 stor gulrot
  • 1 dl Sticky Fingers Chipotle Mayo
  • Sticky Fingers Rowdy Rib BBQ

Slik gjør du

  1. Riv gulrot og kål på et rivjern og bland i en bolle sammen med Chipotle Mayo. La bollen med din hjemmelagde coleslaw stå på kjøkkenbenken mens burgere og burgerbrød stekes.
  2. Stek burgeren i en stekepanne/grillpanne på høy varme. Ca. 2 minutter på hver side, eller 3 minutter for godt stekt. Snu burgeren jevnlig. La cheddaren smelte deilig inn i burgeren. Etter endt steketid, ta burgeren ut av pannen og la den hvile ca. 1 minutt. Del burgerbrødet i to. Stek siden som skal mot burgeren ned i en tørr panne for å karamelisere brødet. Gjør du dette så renner det ikke så mye dressing inn i brødet.
  3. Dekk bunnen av burgerbrødet med rikelig med hjemmelaget coleslaw, før den saftige cheddardekte burgeren legges oppå det hele. Topp med sylteagurk i skiver på toppen av burgerbrødet som er smurt inn med Rowdy Rib BBQ. Server gjerne med en ekstra skje coleslaw.
  4. kilde: joker.no