Saftig ytrefilet med asiatisk limesalat

Saftig ytrefilet med asiatisk limesalat

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Fremgangsmåte

Sett stekeskålen med asiatisk ytrefilet midt i ovnen på 200 ºC varmluft, og stek i 12 minutter. Hvis du bruker naturell ytrefilet av svin, kan du steke den i en ildfast form med litt smør i.
Ta kjøttet ut fra stekeovnen når det er ferdig stekt, og la det hvile i formen i ca. 5 minutter.
Asiatisk limesalat:
Kok nudlene etter anvisning på pakken og avkjøl.
Kutt opp squash i tynne strimler og reddik i skiver, og bland med nudlene.
Del vårløk i lange strimler, fennikel i skiver og lime i to, og stek det i litt olje på sterk varme i 2–3 minutter. Bland vårløken inn i nudelsalaten sammen med cashewnøtter, sesamfrø og koriander. Fennikel og lime serveres ved siden av.
Saus:
Bland stekesjyen fra kjøttet med limesaft, soyasaus, olje, finhakket chili, og sesamfrø.
Kok opp og rør godt. Server sausen som tilbehør til kjøttet og salaten.
Send oss dine tilbakemeldinger