Røkt laks med eggerøre

Røkt laks med eggerøre

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 8 skiver røkt laks
  • 4 egg
  • 1/2 ts salt
  • 2 ss frisk gressløk
  • 1 ss smør
  • 4 baguetter
  • salat
  • dill
Smørbrød med røkt laks og eggerøre er den perfekte oppskriften hvis du vil gjøre litt ekstra ut av lunsjen. Eller kanskje du skal invitere noen med på piknik en sommerdag?

Slik gjør du

  1. Pisk sammen egg, salt og finhakket gressløk.
  2. Smelt smør i en stekepanne, men det må ikke bli brunt.
  3. Hell eggeblandingen i stekepannen og varm den forsiktig opp.
  4. Skyv den sammen etter hvert som den stivner. Ta eggerøren ut av stekepannen når den har stivnet og er blank på overflaten, men ikke tørr.
  5. Del baguettene, og legg skiver av røkt laks, eggerøre og salat i midten. Server med litt dill drysset over.