Rask wok med lam og nudler

Rask wok med lam og nudler

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Lammeskav er perfekt å steke i wok. Med grønnsaker, nudler og woksaus blir dette en kjempegod middagsrett med mye smak. Et hint av julekrydder setter gir også litt julestemning.

Fremgangsmåte

La eventuelt kjøttet ligge på kjøkkenbenken til det begynner å tine.
Kok nudler etter anvisning på pakken. Hell av kokevannet og skyll i kaldt vann.
Skjær rødløk i båter, paprika i biter, grønnkål i strimler og gulrot i staver.
Stek kjøttet raskt i olje i flere omganger i en skikkelig varm wok eller panne, krydre med ingefær og allehånde. Tilsett grønnsaker etter 3-4 minutter, og stek videre i 3-4 minutter til alt er stekt og gjennomvarmt.
Tilsett nudler, woksaus, og eventuelt litt vann. Vend alt forsiktig sammen og la det bli gjennomvarmt.
Ha gjerne ristede sesamfrø over, eller i en skål ved servering.