Ingredienser
Lammeskav er perfekt å steke i wok. Med grønnsaker, nudler og woksaus blir dette en kjempegod middagsrett med mye smak. Et hint av julekrydder setter gir også litt julestemning.
Fremgangsmåte
-
La eventuelt kjøttet ligge på kjøkkenbenken til det begynner å tine.
-
Kok nudler etter anvisning på pakken. Hell av kokevannet og skyll i kaldt vann.
-
Skjær rødløk i båter, paprika i biter, grønnkål i strimler og gulrot i staver.
-
Stek kjøttet raskt i olje i flere omganger i en skikkelig varm wok eller panne, krydre med ingefær og allehånde. Tilsett grønnsaker etter 3-4 minutter, og stek videre i 3-4 minutter til alt er stekt og gjennomvarmt.
-
Tilsett nudler, woksaus, og eventuelt litt vann. Vend alt forsiktig sammen og la det bli gjennomvarmt.
-
Ha gjerne ristede sesamfrø over, eller i en skål ved servering.