Rask middagsgryte med kjøttdeig

Rask middagsgryte med kjøttdeig

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

En enkelt og smakfull middagsgryte med kjøttdeig, grønnsaker og potet. Denne gryteretten passer for hele familien, og er super å diske opp med i en hektisk hverdag.

Fremgangsmåte

  1. Stek kjøttdeig i margarin eller olje på høy varme i en jerngryte.
  2. Kutt løk, gulrot og stangselleri i skiver og potet i grove biter.
  3. Ha grønnsaker og potet i gryten, og stek i et par minutter før du tilsetter resten av ingrediensene.
  4. La gryta koke i 15–20 minutter og smak til med salt og pepper.
  5. Server gjerne med brød eller flatbrød.
  6. Tips! Ønsker du sausen litt tykkere, kan du tilsette litt maizena utrørt i litt vann.