Rakfiskrullader

Rakfiskrullader

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 400 g rakfiskfilet
  • 4 ss rødløk
  • 3 ss sennep
  • 3 ss seterrømme
  • 4 potetlefser
  • tannpinner
Rakfiskrullade passer godt som forrett eller til tapasbordet. Server denne tradisjonelle rakfiskretten neste gang du inviterer til besøk. Enkel og rask å lage.

Slik gjør du

  1. Renskjær rakfisken og skjær den i tynne skiver.
  2. Finhakk rødløk.
  3. Bland sammen sennep og seterrømme, og smør blandingen på potetlefsene.
  4. Dryss over finhakket rødløk, legg på rakfisk, og rull sammen.
  5. Del rullene i passende biter og fest med tannpinner. Ha bitene på fat og server.