Quesadilla med reker

Quesadilla med reker

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Quesadilla er tortillawraps med ost og fyll. Fyllet kan varieres i det uendelige, men i denne oppskriften har vi brukt av en av havets skatter - nemlig reker.

Fremgangsmåte

Finhakk løk, hvitløk og chili, og skjær paprika i terninger.
Fres løk og hvitløk i rapsolje til løken er blank, og la det avkjøle.
Tilsett chili og paprika, og smak til med salt.
Bland inn rekene, og fordel fyllet over halve tortillawrapsene. Dryss revet ost over og brett den andre halvdelen over.
Stek quesadilla i rapsolje i en stekepanne til osten smelter og tortillawrapsen har fått en brunlig farge.
Server quesadilla med salat, avokado, limebåter og koriander.

Tips:

Server gjerne med en salsa og en hjemmelaget guacamole. Du kan også bruke fryste, ferdigpillede reker i denne oppskriften.