Pytt i panne med speilegg

Pytt i panne med speilegg

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 4 egg
  • 150 g bacon i strimler
  • 400 g karbonade i terninger
  • 1 ss mør til steking
  • 1 finhakket løk
  • 1 purre i ringer
  • 2 gulrøtter i små terninger
  • 8 kokte poteter i terninger
  • 2 ss grovhakket frisk kruspersille
Gi gårsdagens middagsrester et nytt liv. Skjær kjøtt, potet og grønnsaker i små biter og stek det raskt i en stekepanne. Vips, så har du en smakfull middag på bordet.

Slik gjør du

  1. Stek bacon i varm panne med smør i et par minutter, eller til det har fått fin farge.
  2. Tilsett løk og purre, og stek videre til løken er blank.
  3. Tilsett karbonade, gulrot og potet, og stek til alt er gjennomvarmt.
  4. Stek speilegg i en varm panne med smør. Egget er ferdig når hviten har stivnet og plommen fortsatt er litt løs. Krydre med salt og pepper.
  5. kilde: https://www.matprat.no