Pølser med sommertopping

Pølser med sommertopping

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Pølser hører sommeren til. Pølser kan være mer en bare pølse i brød. Her har vi grillet pølsene og toppet dem med deilig tilbehør som gir den rette sommerstemningen.

Fremgangsmåte

Skjær noen pene skrå snitt i pølsene, da unngår du at de sprekker.
Grill pølsene til de er gylne og fine. Du kan også steke pølsene i en grillpanne eller en vanlig stekepanne.
Varm pølsebrødene på grillen eller i ovnen.
Topp pølsene med ditt favorittopping.
Potetsalat og marinert rødløk
Rens og finsnitt løken. Bland løken godt sammen med limesaft, sukker og en god klype salt. La løken marinere i minst 10 minutter, gjerne lenger.
Topp nygrillede pølser i varme brød med en god skje potetsalat, litt marinert rødløk og et dryss sprøstekt løk.
Cheddarost, sylteagurk og sennep
Legg en skive cheddar i et varmt pølsebrød og legg i pølsen.
Topp med strimlet crispisalat, hakket sylteagurk og sterk sennep.
Salsa med mangochutney
Skjær agurken og tomatene i små terninger. Finhakk løken og rør alle ingrediensene til salsaen godt sammen.
Topp nygrillede pølser i varme brød med en god skje salsa.
Send oss dine tilbakemeldinger